Af Heidi H. Svendsen
www.kosmiskhealing.webbyen.dk

 

Her er en oplevelse som jeg havde under en fjernhealing:

Da jeg lader min bevidsthed flyde ind i T`s frekvenser, ser jeg at healingen allerede er startet.

Hun ligger ned på en briks og hendes krop er indhyllet i et stort rødt farvelys. Den røde farve changerer i hele det røde farvespektrum, og indeni farvelyset bevæger der sig mikroskopiske lysglimt rundt, på sådan en måde, at de helt nøjagtig kender deres unikke rolle. De gennemstråler og aktiverer hver eneste celle i hendes krop og eliminerer alle former for ubalancer.
Jeg fornemmer tydeligt, at den røde farve er en manifestation, af Guds fantastiske healende kærlighed, og at der ligger så meget intelligens bag dette healingsarbejde, at vi mennesker endnu ikke helt forstå helheden og hvor stort det er. 
Efter et kort stykke tid begynder der nu at komme rørlignede huller i det røde farvelys, så jeg lidt efter lidt kan begynde at se den fysiske krop igennem ”hullerne”. Det ligner rør, men det er den ekstrem fine sammensætning af lysstråler, som får det til at ligne et levende rørsystem. Der kommer flere og flere ”huller” og til sidst er den røde farve helt væk. 

Nu begynder hun langsomt at blive indhyllet i den orange farves energi, som også indeholder alle de orange farvertoner på en gang. Jeg ser hvordan farven på et splitsekund indstiller sig på kroppens forskellige frekvenser, hvorefter den orange farve bliver grumset og grålig, pga. kroppens mange ubalancer. Men langsomt begynder farven at ændre karakter og den forvandles nu lidt efter lidt, til en mere og mere klar krystalskinnede orangetone, for til sidst at ende op i så høje vibrationer, at den bliver så klar som en gennemsigtig krystal.

Så kommer den gule farve, den ændrer sig på et nanosekund til en nærmest blændende gyldengul farve. Det er ligesom om at hendes krop og sind nu har ”accepteret” healingen og at hun nu selv arbejder med på fuld vigør.

Sådan fortsætter healingen hele vejen op igennem hele hendes krop for til sidst at ende op i et stort lysende væsen.