Hverdagsoplevelser

Der er sket en del siden sidste gang jeg skrev til dig.
Jeg give dig nogle af min hverdags oplevelser.

Sidste onsdag, var gråvejrsdag, en af de dage hvor man bare ville sidde inden for og håbe på, at den næste dag skal komme.
En af mine venner og jeg, havde en diskussion den aften, som gjorde os begge smader sure på hinanden, så sur af den følge aften, efter jeg havde gået i seng, tænkte jeg på at bankede ham på ryggen for at få hans opmærksomhed. Vi snakkede, som altid, den næste morgen, hvor han ringede og sagde god morgen, Den følgende aften så vi hinanden,som vi altid gør, hvor han klagede over hvor ondt han havde i den øverste del af ryggen, han følte som om nogle havde ligget og banket ham hele natten på ryggen.

Den samme uge sad jeg og snakkede med en veninde på telefonen, hvor pludselig en stor lysende engle kom ind i mit soveværelse, den prøvede at fortælle mig at min tid, hvor jeg er lige nu, er over og jeg ville over den næste stykke tid blive fortalt hvad og hvor jeg skulle være, resten kom i en hurtig mumlen, hvor jeg kun opfattede at jeg skulle lære at tale spansk.
Omkring 50 sek. senere kom min mormor (afdøde) ind og stod ved siden af min seng og sagde, at jeg ville få besøg, og helle dusa om jeg ikke fik, hele min værelse blev fyldt op med mennesker, som ville snakke, og sige noget til nogle af dem der ude, som savnede dem.
Min veninde, som jeg stadigvæk havde på telefonen, var selvfølgelig nysgerrig, og jeg spurgte hende, om der var nogle som hun ville tale med, hun sagde ikke specielt, hvor efter jeg sagde til hende, men der en her som vil tale med dig.
Hun spurgte hvem? Din datter, total tavshed........
Jeg vidste godt fra vores samtaler, at hun havde mistet en barn, men ikke om det var en pige eller dreng, eller hvor gamle han/hun kunne være andet, end ældre end den ældste hun har nu som er 10 år gamle
Igen sagde jeg til hende, at hende datter var her, og jeg fortalte hende hvor gamle hun var, der blev tavshed, hvor jeg kunne høre et lille piv fra hende, og hun spurgte et par spørgsmål, hvortil jeg endte med at sige til hende at hende datter havde noget til hende, jeg fortalte hende ikke at hun ville give hende en knuser, men få sekunder senere sagde min veninde, at hun følte, der var en som gav hende en åndelig knuser, som rakte helt ind til sjælen og fylde den op med glæde.
Jeg spurgte hende da, om hun nogen side havde haft en hund, som var Halv Ulv og halv German Sheperd, ved navnet ../../../Billeder/Pile/ og igen blev hun tavs og sagde ehh ja, jeg spurgte hende der efter om hun havde ondt i hende venstre knæ på ydre siden, hvor til hun svarede ja, engang imellem følte hun som om nogen skubbede hende på ydre siden af hendes knæ, jeg sagde til hende at hver gang hun følte det, skulle hun række armen ned for at klø hunden bag øret, for det er dens måde og fortælle dig hun vil kløes. Siden da har hun gjort det, og hendes smerte har forsvundet kort tid efter.

Min veninde ringede mig op mandag i sidste uge ked af det, hendes stedfar havde fået kræft. Jeg fortalte hende at hun blev nød til at fortælle hendes mor, at hun skulle snakke med ham om ikke at være så gal og bede ham tilgive de mennesker, han var meget sur på.
Min venindes svar var at hun ikke kendte nogen som han kunne være sur på, han holdte af alle.
Hun spurgte mig om det var okay, at vi alle gik sammen og sendte nogen energier til ham, for at se om vi kunne få det til at gå væk, hvortil jeg sagde jo så snart han har tilgivet de mennesker han er sur på, ellers ender vi op med at få det.
Jeg fortsatte med, at hun skulle forstå, at jeg skulle nu ikke sidde her og dømme nogen, men i løbet af den næste uge ville han få at vide, at han havde mindre en 1 år tilbage at leve.
Hun ringede mig op i går grædende, og fortalte mig at han havde lige fået at vide at han havde 8 måneder tilbage.