Med solen i ryggen

En farve strålende rum af alle regnbuens farver, angiver at jeg har ankommet, min rejse var hurtig og kort.
I midten står et hvidt bord, som virker rent og uberørt som en ny begyndelse.
Rummet er fyldt med energier, det gør mig stærk og fornyet, de farvede vinduers stråler flyder igennem mig, jeg kigger ned og ser at jeg hænger let over gulvet, ikke som en person men som et lysende væsen, jeg kan mærke de farvede stråler giver mig energi, glæde og alle de tilrøgede og negative energier forsvinder, den elskede og varme glæde fylder min krop, og jo stærkere jeg bliver, jo højere flyver jeg.
Da jeg lander på gulvet igen kommer en mandlig ånd ind, snakker til mig i et sprog uden ord, jeg ikke forstår det ikke, men min væsen som jeg er forstår ham, jeg bliver spurgt om jeg skal blive for at gå i skole eller om jeg skal tilbage. Jeg svare ham på samme måde, som om det var naturligt samtale uden ord.
Han bliver mens jeg tager endnu en tur rundt i rummet som en lille fugl, flyver jeg op under rafterne i loftet ned foran de farvede vinduer, jeg er glad og kan nu mærke denne samme glade energi flyder i min krop, og nok til at give til andre. 3 andre kommer ind i rummet og jeg ligger mig på bordet, mens de beder over mig falder jeg i søvn og næste gang jeg vågner er jeg hjemme i mit eget værelse, glad og fri,  alle mine negative energier er væk, jeg føler mig som et ny væsen, klar til at hjælpe andre med deres rejse i dette liv.
 

Vibeke