At skulle sige farvel til sin kære dyreven

Hvis vi alle var nået så langt at vi vidste, når vi forlader dette jordiske liv, og videre til et andet ”hinsides” ville sorgen ikke være så stor, og vi ville bedre forstå, at det er accepteret at lade dette, enten vi som mennesker skal af sted, eller som dyr af hvilken som helst art.

Alle levende væsner har en evig sjæl, som skal videre i et nyt stykke klædning, med et bestemt formål og andet arbejde, og ikke mindst måske et andet sted i universet.

Forleden dag ringede en veninde til mig, hun var meget ked af det. Årsagen var den, at hun havde sin kæreste hest som hun holdte meget af, og som ikke havde det så godt. Tiden var inde, til at der ikke var nogen udvej med hensyn til et rask fysisk helbred. Når man pludselig ser dyrets svagheder og særheder der viser sig tydeligt, ja, så ved man godt hvor det bære hen. Gråden og ked af det hed, var i telefonen og der bliver lagt på!

Jeg var meget træt denne dag i mit hoved, da dagen har været godt beskæftiget, så jeg lægger mig i sengen for at hvile lidt.

Der går ikke lang tid, så har jeg forbindelse med min åndelige vejleder David og samtidig med kommer min venindes hest på besøg! David tager sin hånd og lægger på hestens pande og jeg har mine udstrakte arme over ryggen på hesten. Det varmer i hele min krop. Hesten får vinger på og jeg ser at den flyver hen til sin sjæle-heste gruppe. Da vi nærmer os gruppen ser jeg en meget meget smuk hvid hest med utrolige store smukke vinger – stå og vente på min venindes hest! De flyver sammen med en masse andre heste med vinger på. Jeg spurgte hvad denne planet hed og det var Orion. Der var rigtig mange heste som var meget glade for at flyve der, med deres hjertelige venner, og så smukke!!! Jeg så at de fløj rundt om deres hjemme planet.

Jeg skrev til min veninde at hendes hest var klar til at komme af sted og at en masse bevingede heste venner ventede på hende. Det var så smukt at opleve at jeg har lovet en dag at male billedet til hende.

Marianne Andresen