Hjælpere / Healing

I december 2003 havde jeg ond i hjertet og mave, lige som jeg havde haft det de gange, jeg var indlagt på sygehuset med blodpropper. Så om aftenen lå jeg og healede mig selv.
Efter en stund lød der en stemme klar og tydelig: ”Lad være, der er nogle store kanoner i gang”. Jeg stoppede med det samme.

Næste morgen blev jeg kørt på Silkeborg sygehus og derefter overført til Skejby sygehus. De kunne ikke finde noget, så jeg blev sendt hjem igen. I den efterfølgende tid gik jeg konstant have ondt i hjertet. I begyndelsen af feb. 2004, en fredag kunne jeg ikke holde det ud længere og ringede til lægen, for at få tid, jeg var overbevist om, at han ville indlægge mig på sygehuset med det samme; men damen, der passede telefonen, sagde at jeg først kunne få tid hos lægen den følgende mandag.
Så kan det sku også være lige meget tænkte jeg; og fik en tid til den følgende mandag.

Lørdag morgen sad jeg og slappede af i min bedste lænestol. Pludselig følte jeg, at jeg fløj igennem verdensrummet og endte foran to ”læger”, jeg kunne ikke se dem; men opfattede, at det var to læger.

De sagde:” Nu kan vi ikke gøre mere for dig” jeg opfattede det som, at jeg nok skulle dø inden for et kortere tidsrum. Så jeg svarede kort: ”Det er i orden”.

Søndag havde jeg ikke ondt mere og jeg har ikke haft det siden. Mandag mødte jeg op hos lægen, som aftalt og fortalte ham, hvordan jeg havde haft det; men at det nu var væk. Lægen svarede, at det var et mirakel.

Det var først da, at det gik op for mig hvad der var sket, og da jeg igen var hjemme skyndte jeg mig med at takke mine kosmiske eksperter for deres hjælp.

erling