ADVARSLEN


I april 2003 var min kone og jeg i Spanien for at besøge nogle venner, der boede i Las Lomas de Mijas. En aften spiste vi til aften i en resturant i byen Fuengirola. Indehaveren, en græker, har den skik, at når gæsterne har spist og derefter drukket deres kaffe, kom han hen til deres bord og "spåede" de forskellige ved bordet, ved at læse i deres kaffegrums.

Da han havde kigget lidt i min kop, fortalte han, at jeg havde to hjælpere, en mand og en kvinde. Kvinden var afdød nær familie, manden havde været udsat for en ildebrand. Jeg har senere, efter at været kommet tilbage til Danmark, fået det bekræftet.
Desuden sagde han:" Du skal passe på ikke at miste dit ene ben ".

Jeg tænkte at det var bare noget han sagde, for jeg kunne jo se, at kaffegrumset i koppen lignede en mand, der havde mistet sit ene ben. Jeg har dog siden, ind i mellem, tænkt på mit ben.

I april 2004 eksakt på årsdagen for ovennævnte restaurantbesøg, skete der følgende:
Jeg vågnede en nat og så en kvinde, et kort øjeblik, stå ved siden af min seng. Jeg tænkte ikke nærmere over dette. Et par dage senere ville vores hund ikke ud i gangen, det var ikke til at få den der ud, den løb ind og gemte sig under bordet hver gang vi prøvede.
Vi var klar over at der var et elle andet i gangen. Så vi sendte bud efter en clariovant. Vedkommen kom i kontakt med den sjæl, der var i gangen.

Det viste sig at være min moster, der var død for fem år siden, hun berettede, via den clariovante. At jeg var svær at få kontakt til, så hun havde været nød til at skræmme hunden. Hun gav ligeledes nogle detaljer, som vi kunne genkende min moster på.
Hun fortalte derefter:" At jeg skulle passe på mit ben og at jeg ikke altid hørte efter". Desuden lovede hun ikke at skræmme hunden hvis hun igen kom på besøg.

Jeg tager nu advarslerne alvorligt. Men der var ingen oplysninger om hvordan, der kunne ske noget. Så jeg prøvede en aften, et par dage senere, at spørge til det. Om natten havde jeg en drøm om en traktorulykke, så nu jeg passer ekstra på, når jeg arbejder med traktoren.

Det skal lige bemærkes, at den clariovante ikke kendte til oplevelsen i Spanien.

erling