Sjæle og naturånder 

Mette 21.5.2003

 

Jeg havde for nogen tid siden en sjov lille oplevelse ang. en af de sjæle, jeg for længere tid tilbage havde haft fornøjelsen af at hjælpe videre ind i dødsriget.

Jeg havde godt bemærket ham ved en af mine husrenselser, men havde ikke taget nogen videre notits af ham, da han var så stilfærdig og rar. Han var ikke blandt de sjæle, jeg var tilkaldt, i den fysiske verden, for at hjælpe videre.

Jeg har en helt klar regel om, at jeg laver nogle specielle seancer, hvor jeg inviterer de sjæle, der ønsker hjælp til at komme videre og de dæmoner og tankeformer, der ikke længere er brug for, kan få chancen for at komme tilbage til underverdenen, eller deres oprindelige ophav.

Det er strengt forbudt at komme brasende ind i vores hjem gennem væggen, eller komme uinviteret. Det er endnu mere forbudt at henvende sig til vores børn eller dyr, eller at vise sig for dem.

En aften hører min mand, at hoveddøren går, og der kommer én op af trappen. Børnene og vores kat hører det også, og løber ud til døren og åbner den.

De står alle og kigger på døren, men der kommer ingen ind.

Senere på aftenen sidder jeg og slapper af i sofaen, og pludselig får jeg en fornemmelse af, at der står en og kigger på mig.

Jeg går ind og skaber et bevidsthedsmæssigt rum, som jeg plejer at gøre når jeg arbejder og frem træder den stilfærdige og rare mand, jeg hjalp ved husrenselsen.

Han undskyldte at han sådan var kommet anmasende, men at han jo havde banket på døren, og var blevet lukket ind af hele familien.

Han ville godt sige tak til mig, for den hjælp, jeg havde givet ham til at slippe materien, og at han også skulle overbringe tak fra nogle af de andre sjæle, jeg havde hjulpet ved samme lejlighed.

Han ville gerne have lov til at slutte sig til den gruppe jeg arbejder sammen med på de indre planer, og være med til at hjælpe andre i samme svære situation, han selv havde stået i engang.

Jeg bød ham velkommen i korpset, og kan kun glæde mig over de positive tilkendegivelser jeg får for de opgaver jeg får lov til at løse.

Men også en reminder til mig om, at vil man finde et "smuthul", er der altid en udvej.

Mette
(Referat kun tilladt med kildeangivelse)
http://www.spiritueltcenter.dk/