Den tredimetionelle verden                           søndag morgen

  

Hvor er liver underfundigt, jeg sidder her i Mijasbjergene og ser ud over havet, bjergene og mit syn  flyder op i himlens loft, der er bestrøet med de smukkeste stjerner der blinker ned til menneskeheden. Der er så meget de vil fortælle os, hernede på Jorden. Hvor mange mon der bor derude i kosmos, er de ligesom os? kører de rundt i biler?Er der nogen derude der sidder og kan se, på vores lille planet, som funkler som en stjerne dér hvor de bor, og sidder i deres små hjem og tænker det samme som mig Har de tre sole eller kun én, mit syn bliver 3-dimensionelt stille kan man  se mange dimensioner , ligesom når man har taget tre billeder oven i ét,  sådan kunne vores univers jo egentlig også være.  Eller mange flere end man kan se med det blotte øje, jeg ser rundt omkring mig.

Devaernes verden er et univers for sig selv, med alfer, gnomer, trolde, sommerfugle, blomster, åkander, forglemmigej, feer og en hel masse andre lysenergier der bevæger sig i en meget høj vibrernede selvlysende lysudstråling på meget høje sinus toner i de smukkeste farveskalaer, de toner og vibrerer og sender impulser til hinanden i et helt specielt lyshav, som er så utrogligt smukt. Samtidigt ser jeg mange, mange engle skarer der omringer menneskeheden i disse tider, de store Keruber og Ærke englene beflyver Jordens sfære og har gjort det i årtusinder, med lystyrke fra det guddommelige som er sende bude af lys og kærlighed, disse dimensions vibrationer kan man se i 3-d syn, hvis man træner øjet længe nok, samtidig kan man højne sit syn og flyde ud i universet og hvis ens bevidsthedsbåndbredde rækker langt, kan man flyde ind i andere dimensioner og se hvad andre planeter består af og om de er beboet og hvordan der ser ud.

 Vi er på vej til at kunne bruge vores syn tredimensionelt, læg bare mærke til malerier der i fremtiden vil være 3-d,  fremtidens clairvoyanter vil også ”hente” tredimensionlle billeder ind til sig selv, dvs. De vil automatisk flyde længere ud i kosmos helt automatisk og beskrive mere og mere om hvad der foregår ”derude” de vil individuelt hente unik viden , til mennesket .  Man vil stadig være på ”åndeplanet” og hvad der er foregået i éns liv fra man er født til man skal herfra, man vil også kunne se aura og vibrationer, det bliver bare på et andet forfinet plan, man kan altid gå ”tilbage” og bruge ens kunnen. Nøjagtig som man starter i 1 klasse og ender op i gymnasiet. Sådan er det også når man udvikler sit ”syn” det ”tredie øje”  som ligger midt i panden, knoglekirtlen, som modtager disse tredimesionelle billedstrømme man selv er ude og hente. Denne unikke diamant der sidder dybt inde i midten af pinialkirtlen,  er modtager og sender ud til universet. Den eksponerer alt hvad bevidstheden er ude og haente.

 

Hypofysen og hypothalamus og pinialkirtlen er igen en trilogi 3-d, hvor denne tredimensionelle pyramide punkt, skal være fri for blokeringer og når den er det, kan man  trække uanede viden ind , og ”store” det i intilligensen.

 

Jeg ser nu op på venus, Sirius, stjernebilledet Svanen hvor der er et HVIDT hul, man taler jo så meget om de ”sorte” huller i universet, som videnskaben efterhånden har sagt god for. I årtusider milioner bilioner år, har de altid været der, med indgange til andre universer, det som man kalder for andre dimensioner, hvor jeg kan jeg sert : at alle de sorte huller der ligger spredt omkring i universets vægge, (altså vores unives hér),( forestil jer et kæmpe luftballon , indvendig  med store sorte runde prikker)  i ligenøjagtigt i midten af dem, flyder lyset ind og ud på den ”anden” side , lyset er brudt igennem til nye universer, i det absolutte nulpunkt, hvor lysstrålen deler sig . De HVIDE HULLER, kunne være forstenet lys ”i massen”  der så  har opslugt de sorte huller. Sort lys, kunne være pressede tyngdebølger i vakum, af røngtestrålens tyngdekraft m.m.

 Ja man kommer meget rundt når først bevidstheden er på opdagelse i det store hele, hvor vi også hører til Jorden , os mennesker, dyr , fugle m.m. –så det tredimentionelle syn kan , fordobbles eller tredobbles, det er noget hvert et menneske vil kunne i fremtiden.

 Alt dette sker på samme ”tid”  det nedskrevne er en halvtimes stilhed, hvor min bevidthed er på arbejde, at denne lille artikel blev til.  Himlen er fyldt med store  bjergdevaer, der ligger og smiler ned til os her i sydspanien  stiltiende ligger de og beskytter os og sender gode energier ned til dyrene og devaerne på Jorden, englenes arbejde bliver flettet sammen med deres og en kosmisk symfoni i de smukkete farvestrømme flyder igennem mig, og jeg nyder det og vender blikket op igen og sender et stort tak, beder for freden på Jorden, endnu engang.

 ”Led os ikke i freistelsen-led os ikke i krig-led os ikke i sygdom-led os ikke i afmagt-led os ikke i fattigdom- men fri os fra det onde-thi dit er riget- i kærlighed , Amen”

 Hav en rigtig god og kærlig dag, husk du er ikke alene, vi er én stor familie, hvis vi selv vil. Det er op til den ekelte at tro.

 Ulla Runchel