Korncirklernes Mysterium

copyright Ulla Runchel 9/02

  • Disse symboler, der har raseret verdens kornmarker, er en enigmatisk fortryllese for os almindelige mennesker, hvad er det egentligt for symboler. Er dét et tegn fra oven til at vi skal vende os til den nye tidsalder, der langsomt og bølgende flyder ind i vores bevidsthed, og vil re-aktivere vores åndelighed eller kosmiske indsigter, vi har liggende i vores hukommelse. Hvis der ER liv derude, vil de nok med disse enigma fortælle os i slowmotion, at der er et kosmisk universelt generationsskift, de vil måske prøve at fortælle os i "billeder" mht. Korncirkler, at det universelle eksisterer lige henne om hjørnet.. og det "åndelige" internet er ved at blive konnektet til mange individer på Jorden.

  • De der ved, at vi ikke er alene i universet, er godt klar over hvad disse tegn vil fortælle os, da milioner rundt i verden telepatisk ser i billeder og er i bevidsheds "kontakt" med andre civilisationer, så dette er faktisk gamle nyheder for dem. Symbolerne viser os forskellige kosmiske tilstande om blandt andet universets gåder, og hvordan vi skal opfatte disse, og at planeten Jorden er en del af det universelle netværk.

  • Denne her spiral et et enkelt billede på hvordan ét af vores universer er bygget op, læg mærke til den lille "tvilling", her kan man se paraleluniverset eksisterer. Man kan også se hvordan én af universets centralsole ligger her lysende i midten af Mælkevejen, hvordan denne spiralgalakse ligger i midten (hvis man ellers kan sige det sådant - for hvor er midten i universet, i forhold til hvad?) af et univers, hvordan en del af universets superstrenge spreder sig igennem mælkeevejens galaksehob, som alle stjerner, planeter m.m. "hænger" fast i. Da efter min vurdering, kom superstrengene, tyngdebølgerne, og lystrømme først og så blev planeterne til inde i disse superstrenge, i det store kosmisk kredsløb. Bølgestrømme og superstrenge, røngentbølger i universet er måske lys, der er "tømt" for information, hvor resten af de kosmiske stråler-superstrenge bruges som de universelle energistrenge, hvor planeter bliver født.

  • Ligeså mange menesker, ligeså mange meninger er der, derfor er det spændende at høre, hvad hvert individ får ud af det. For mit eget vedkommende, lad os sige, der findes et lysende univers derude, hvor teknikken er på et helt andet level end vores, deres fly/rumfartøjer er bygget af specielle aluminium-niobium flader, de er måske som små forvandlingskugler, hvor fartøjet kan omforme sig, efter hvor end det flyver hen og i hvilken atmosfære det er i og hvilket univers? Ligemeget hvor de flyver, eller flyder, er deres måde at flyve på evt. via lysets energi, de bruger måske helium, hydrogen tappet fra universets central sole. Rumfartøjet er bygget rent teknisk, så de ikke støder imod tyngdebølgerne, som blandt andt vores fartøjer vi sender ud i rummet har besvær med, de bliver nemlig "kastet" blidt tilbage af en usynlig mur ude i rummet, vi ikke kender noget til endnu, da vores fartøjer her fra Jorden ikke er gode nok, eller finere i teknologien til at flyve igennem disse modtryk..

  • Deres rumskibe kan være så forfinede i selve materialet, at de bryder igennem lydmuren, at vores radarsystemer her på Jorden ikke kan fange deres signaler, da deres fartøjer er bygget anderledes bioenergetisk op på meget højere frekvenser, da kan de stille og roligt flyve her til planeten Jorden uden at blive bemærket, andet end deres lysenergi, af dene pige. Det kan også være at de inde i fartøjet har så høj lysteknologi, så de ikke behøver at lande ej heller er nødt til at bruge kraner eller redskaber til at sænkes ned, for at lave disse "aftryk", men helt og holdent fordi deres lysteknologi kan "belyse" et hologram, et lystryk direkte på kornmarken, eksponere aftrykket igennem lysets emultionsstråle. Og i et nanosekund (en miliardedel af et sekund) har de sat et tegn til os, og fløjet tilbage hvor de kom fra.

  • De vil måske fortælle os, og vise os dette tegn, den "kosmiske navlestreng", at vi meget snart finder i vores egne DNA, at vi er konnektet i et stor hele, og alle vi civilizationer i universet hænger sammen i én stor kosmisk DNA. Vi er så småt ved at finde ud af at læse i vores egne DNA, når vi er kommet så langt med de nye supercomputere, når de bliver så forfinede, at de nye lysdioder kan læse alle 3.000.000 gener, finder vi svaret dér, at vores celler "stammer" fra andre liv, andre steder i kosmos. Her kan vi "læse" korncirklernes mange tegn og opfatte individuelt, hvad enigma der ligger i dét. Det er stadig en gåde, og for de fleste mennesker er det svindel i den forstand, at de tror, det er lavet af os selv, af nogle piloter der syntes det er sjovt at narre os jordboer, at flyve Jorden tyndt for at sætte deres spor. Eller at forskellige personer laver dem om atten. Men de, der har forstand og kender budskabet, kan se forskel.

  • Livsspiralen ligger der uåbnede visdomme i.. Men spændende, det er det.


Ullas hjemmeside: http://www.ulla-runchel.com