Fremtidens menneske er en fusion af teknology og psyke.

 3003, Vi lever nu i biler der suser gennem luften, 3 meter over os, ”helium-boblerne” den nye trend , er et ”must have”, for at komme rundt, på en måde uden man skal holde i lange bil køer.

 Samtidig medens fremtidens mennesker ”flyder rundt” i luften, har de nogle specielle briller på der er indbygget i KONTAKTLINSER, med nanoteknologi.. hvor de kan se t.v. , modtage foto billedstrømme beskeder, fra hvor man nu skal ringe til, medens man svæver fra sted til sted, som er indkodet i ”boblens” fladskærme som nu er boblens bagside, altså en styrende computer hvor man kan kode sit bestemmeses sted og en lille mikroship sidder i højre eller venstre tinning, en slags lyskomponent , en flade man kan sætte af og på, lige som en suge kop.

 Her får man alle de informationer ind i selve hjernebarken, så man bruger sit eget øjesyn, som computer.

 Vil disse speciel producerede briller, som hører med til boblen, der er lavet af specielt plexiglas, med plastiske fibre der sender løbende beskeder og info ind i bilns indre flader , der er optiske superskærme.

 Altså man har flere muligheder, man kan i praksis sidde og sove, samtidig med at boblen flyver dig hen til dit bestemmelsessted, uden at man rammer ind i andre, det sørger en lys sensor for. Som til den tid er så lysfølsom, at den induktive føler, med det samme registrer hvis andre er tæt på, som allerede er indkodet inden man starter, sin lille trip hen over hustagene.

 Her er man allerede storbruger af tyngdekraftens muligheder.

 Vores hjerne til den tid, kan være proppet med mange forskellige, nanotubes der bliver sendt ind i vores blodbaner/årer, til at eliminere nye sygdomme med, til den tid vil man have        bio-elektroniske vira i kroppen, via usynlige vibrationer, fra alle mulige nye nanoteknologier med kloniske gener etc., og så skal disse nanotubes være opmærksomme på at, SLETTE alle disse nye påfund, usynlige energier såsom gener der er fusioneret med de elektriske indstrømme vi allerede af idag, er uopmærksomme på, som vi via internettet rent bioenergetisk bliver smittet af.

 Man bliver opmærksom på, at det usynlige netværk som vi også har i dag, som ikke ses med det blotte øje, vil blive så avanceret og ”fintfølende” at her bliver der noget vi ikke har ”styr på”, da man ikke har mulighed for at se hvor vira, ”flyder” igennem i dette bio-elektroniske network www, når vi sidder med de supercomputere vi allerede er på vej til at producere, her vil man blive opmærksom på at kunne ”afskærme” de nye LED komponenter, så man får elimineret alt dette i fremtiden, så man i 3003 har fået styr på disse ”utætheder” i komponenterne når der flyder bio-eletroniske dna og vores blodplader etc., rundt i netværket www.  

Dette bliver man totalt opmærksom på i år 3003, her har man begyndt at lave kunstige krystalinske gennemsigtige skærme, der kan beskytte os mod alle de nye elektroniske vira, der vil modtage atmosfæriske affald fra luftens bioelektroniske forurening, via det usynlige elektromagnetiske stråler, man ikke kan se men mærke, i vores kroppe såsom ubalancer i bevægelses systemet, og hjernebarken bliver inficeret med elektromagnetiske bestrålinger, af alle de nye computer systemer som kommer til at være indbygget i mange huse, kontorer m.m., og disse nanoteknology konstruerede lokaler, vinduer, stole, borde, ja kun fantasien sætter ens grænse, til at tænke på hvor man udbygger nanoteknologi til at man ikke behøver at tænke  eller fysisk anstrenge sig, andet end at vi kommer til at sidde bag vore ”skærme” som visitkort til omverden , indhyllet i alle disse elektromagnetiske udladninger fra bestrålinger vi ikke har kontrol med.

 

DETTE BLIVER HOVEDMÅLET I 2020, HVOR VI SKAL FINDE NYE NANO ATOMOLOGY, TIL AT MÅLE SIG FREM TIL HVORDAN MAN UNDGÅR AT VORES KROPPE OG ORGANER BLIVER BESMITTET, MED ALT DEN NYE TEKNOLOGI. HER SKAL MAN TIL AT BRUGE HELT ANDRE FORMER FOR MATERIALER, VI FØRST FOR GODKENDT I 2021, HVOR MAN NU BRUGER LED KOMPONENTER AF SYNTETISKE DIAMANTER KOMPONENETER, DER VILLE KUNNE TAGE ALLE FORMER FOR BESTRÅLINGER, OG INDKAPSLE VIRA, OG ELIMINERE DENNE ENERGI TIL POSITIVE IONER, KATALYSERE HELE MOLEVITTEN OVER I ÈN SUPER COMPUTER, DER STÅR PÅ MÅNEN.

 NU HAR MAN SÅ VED AT FINDE FREM TIL TOTALT RASKE MENNESKER, DA MAN NU HAR HELT ANDRE TEKNIKKER, VACCINER M.M. OG UDSKIFTNINGER AF DNA, ER EN HVERDAGS KOST.

 Vi får mange forskellige fremmedlegemer i kroppen, så vi en dag har svært ved at se forskel på hvem der er robot og hvem der er menneske.

 Kunstigt syn, kunstigt hjerte, kunstige lunger, kunstig bugspytkirtel, kunstige arme, ben og diverse knogler kan erstattes og man kan sprøjte flydende knogle serum ind i diskopolapserne, så man aldrig får ondt mere, og uden at det ødelægger nervebanerne der løber inde i disse disk.

 Vi vil kunne indkode en artificiel hjerne i en robot, med følelsesladet stemme, og arme der krammer og holder om en, der samtidig vil kunne bruges som butler i ens hjem, hvis man er ensom eller handicappet.

 Robotten vil kunne tænde og slukke får lyset, t.v.....åbne døre, hente diverse og meget andet, synge og bevæge sig som sin bedste ven, da jeg tror når vi nu lever eller kommer til at leve i JETALDEREN, kommer vi også mere og mere væk fra hinanden, psykologisk set, når vi mennesker før udskiftet reservedele af mekanisk oprindelse, bliver vi mere og mere halvt menneske og halvt robot.

 Til den tid kan vi sende et hologram af os selv, så vedkommende der bor i Australien ser på et lysdias, og man kan derved tale sammen, som om man næsten fysisk står i stuen hos den anden, tværs over kloden.

 Ligesom man i dag hvor vi har webcam, her bliver vi så lidt mere avanceret, ved at sende et kopi af sted, igennem usynlige lystråde netværk, som hvor vi i dag har et bredbåndsnetværk, men meget mere avanceret.

 Langt ind i rumalderen vil man kunne teleportere èn selv, af sted. hvor man flytter en atomsky (èn selv) fra et krydspunkt til et andet, langt oppe i atmosfæren, et entanglement af to lysstråler, hvor kopien bliver derhjemme.

 Så er vi fri får at bruge fly og jet. Her kan vi så flyve gennem luften........hurtigere en lystes hastighed.

 Vi kommer til at kunne bruge hjernen til at styre sine bevægelser med, hvis man er kommet ud for en ulykke, vi elektriske impulser på en helt speciel måde, at bruge The power of the mind, hjernens egen emergense styrke i at flytte matter over mind, at bruge bevidstheden til at styre stoffet, altså ens egen bevægelse, via en kapel løse lysleder super computer, der vil kunne påføres bioelektriske impulser, og overføre det til bestemte nanomikroships i hjernebarken, via ens tanker.

 Vi begynder at bruge meget mere af hjernens muligheder, bruger vi 8-10% nu?, her har man opfundet koden til ens egen hjerne kapacitet, hvor man kan læse i genernes hjerne, hvor den SKJULTE info ligger, her kan vi hente masser af nyt stof til at opgradere os selv med nye påfund og helt splinter nye ideer, til os selv i vores udvikling, inden for disse nye tids PDT (fotodynamisk terapi) nanoteknologi, kybernetik, genteknologi, bioenergetik, virtuel 3d og klimaforskning m.m. .

 Man er nu blevet bevidst om det ubevidste, som er ligeså ukendt som universets sorte antistof, her finder vi ud af der er en sammenhæng mellem universet og os selv.

 Man finder ud af vi skal bruge af universets resurser til at vi kan leve godt på vores lille klode.

 Vi begynder at konstruere helt nye ejendomme, huse, hospitaler m.m., og vi kommer til at skal bruge totalt andre byggematerialer i fremtiden, som vil består af en form for plastik/krystallinsk masse, hvor lyskomponenter vil kunne katalysere info frem og tilbage, som sendere af energi og modtagere af energi.

 Husene vi bor i bliver èn stor supercomputer,der efter vejret vil kun forvandles efter vejrforholdene, og atmosfæriske forstyrelser som bliver anderledes med de næste 200-300 år, det skal man til at tage stilling til i år 3003, hvor man bygger ejjendomme som kan ”opgraderes” efter vejrforholdene.

 Altså husets ydervægge er en computer der vil kunne stå imod hvad som helst, tagene bliver runde, ligesom plastificerede/krystalinske kupler, så vinde og andet bliver ”drejet af”.

 Solens varmegrader, bliver kølnet igennem disse ubrydelige huse, selvom de er gennemsigtige, så omformes varmegraderne automatisk til den temperatur vi mennesker har det bedst med.

 Hvert et hus, bliver fusioneret med de menneskes  der skal bo der, inden at man flytter ind, holder man sin håndflader op på muren og indervæggene laver indeklimaet efter, ens puls-hjerterytme m.m.

 Nogle byer kommer til at bo under kæmpemæssige skærme, som også runder, efter vind og vejr forholdene, som til den tid bliver stærkere en i dag.

 Når først vi når så langt, er vores huse tanke styret, vi bor inde i en computerstyret husholdning, og maden bliver lavet efter vores tanke billeder, vi er nu så raske at vi bliver meget overfølsomme over for ”forstyrelser i æteren”, hvor man har værelser hvor man kan ligge sig ind i, og blive ”rettet ind” i cellerne m.m. måske et rum med infrablåt lys, med masser af opgradering, en slags renselses proces, efter en lang dag ved / med de atmosfæriske computer systemer, men nu skal ordne via tanken.

 Her bliver man så sat ind i et andet rum hvor man bliver rystet igennem, som en slags motions rum, til at ens knoglesystem ikke formindskes fordi man sidder for meget ned, da alt bliver fjernstyret via elektronikken og én selv.

 4004 er man på vej til at kroppens knoglesystem er blevet mere krystalinsk, at man her kan direkte sende info ind i de krystalinske celler, til at vi aldrig bliver syge, aldrig for elektroniske vira da krystaller ikke modtager elektriske impulser, de sendes ud i atmosfæren igen, her er vi ved at blive rumfolk, har nu opfundet ufoer der kan flyve til andre planeter, mars har man længe lavet kosmiske kongresser på.

Vi er også mere lysende da vi er meget mere glade, da smerter i kroppen ikke findes mere, og levestandarden nu er oppe på 160 år, vi er blevet spacepeople for alvor og har allerede fået kontakt til andre civilisationer, og modtager mange sjove koder udefra rummet. Vi har opdaget mange nye solsystemer og ved nu vi ikke er alene om at bo i rummet. Og meget - meget mere.

 ULLA RUNCHEL, FORFATTER

 

Oprettet den 26. august 2006 læst af: