Politiken 

6. nov 2005 kl. 22:30

Alternative kure kulegraves

For første gang skal virkningen af alternativ behandling undersøges på universitetsniveau i Danmark. Det er zoneterapi, akupunktur og meditation, der kommer under luppen. 

FORSKNING I MEDITATATION

Af/Ulla Runchel

 N

  

Hjælper HEALING/MEDITATION, det vil videnskaben NU forske i Bo Jacobsen, har I en ny forskningsklinik på det gamle københavnske kommunehospital samlet en tværfaglig gruppe af læger, psykologer, sociologer, en økonom samt forskere fra idræt, filosofi og folkesundhedsvidenskab.  

 Der skal forskes helt i bund om disse emregense metoder kan hjælpe til at eliminere nogle former for sygdomme, så som  undersøge, om meditation kan medvirke til, at forstadier til livmoderhalskræft forsvinder spontant, og om det kan reducere den videre udvikling af kræft.( HER SKAL MAN LÆRE EN TEKNIK, HVORDAN MAN SER SYGDOMMEN-FÅR AT VIDE HVORDAN DET SER UD-OG HVOR DET SIDDER-HER KAN MAN VIA TELEPORTATIONS TEKNIK-SKRABE SYGDOMMEN VÆK) 

Jeg syntes det er en god ide at finde ud af om MEDITATION,  kan få sygdomme til at forsvinde, eller få sygdommen i ro.............at få individet rask. 

MEDITATION, er en tilstand hvor individet har  ro og balance, til at koncentrere sig, og være 100% koncentreret om at holde fokus på sin egen sygdoms tilstand. Meditere/ få ens egen tanker til at styre sig ind på, hvor i kroppen sygdommen sidder. 

Når man er 100% fokuseret på dèr, hvor  cancercellerne er, kan være med metastaser, hvor man så skal bruge ens tanker til at styre helt derud hvor metastaserne bevæger sig ud til og få indkredset dette netværk, så man får mediteret på hele sygdoms ”billedet” og  elimineret sygdommen, via ens egne tanker. 

Her skal forskerne vide at hvert et menneske der mediterer, har lige så forskellige metoder til at slette, eliminere, hele, heale sygdomme på. 

Der er ligeså mange metoder, som der er medicin på hver enkelt sygdom. 

At meditere er en tilstand hvor man har fuld koncentration over sin egen power of the mind, til at tune sig ind på sig selv, eller på det menneske man meditere på. 

FOR AT MEDITERE EN SVULST VÆK, ER DER FORSKELLIGE TEKNIKKER SOM VIRKER, LIGE SÅVEL SOM DER ER TEKNIKKER I LÆGEVIDENSKABEN. 

HER KAN MAN FORSKE I OM DENNE METODE ER GOD: 

EN SVULST DER SIDDER TÆT PÅ EN BLODÅRE, OG IKKE KAN OPERERES.......KAN MAN VIA SIN MEDITATION, TANKENS KRAFT TIL AT  GIVE FOKUS PÅ TUMOREN, SE DEN OG FRYSE/ ISE DEN........OG VIA TANKENS KRAFT.......ELIMINERE  TUMOREN  TELEPORTERE OG BRUGE REMOTE VIEW, TIL AT FJERNE TUMOREN, FRA INDIVIDET. 

SKAL GENTAGES MANGE GANGE, ELLER KAN I NOGLE TILFÆLDE GØRES 2-3 ELLER ÈN GANG. 

DETTE FORSØG , HVIS MAN EVNER AT BRUGE DENNE EMRGENSE TERAPIFORM, SOM MAN IKKE KAN SE MED DET BLOTTE ØJE, MEN FORSKES DER I REMOTE VIEW OG  MEDITATIV TELEPORTATION,  VIL MAN FYSISK KUNNE  SE FORANDRINGER. 

AT BRUGE MENNESKET TIL FORSKNING I MEDITATION, ER SOM AT FINDE EN NÅL I EN HØSTAK...............DA HVERT ET ENKELT MENNESKE MEDITERER PÅ DERES MÅDE. 

MAN HAR ENDNU IKKE GODTAGET INDEN FOR NATURVIDENSKABEN, AT MEDITATION KAN ”FLYTTE BJERGE”,  OG DERFOR ER PÅ HERRENS MARK, NÅR DER SKAL VÆLGES , PERSONER TIL DENNE FORSKNINGS PROCES. 

LIGESOM INDENFOR ALT ANDET, ER DER TEKNIKKER MAN KAN BRUGE, DER STYRER TANKEN SOM REDSKAB, TIL AT FØRE MEDITATIONEN UD I LIVET, SÅ SYGDOMME BLIVER  ELIMINERET, ELLER AT MAN FÅR DE ”SOVENDE CELLER” TIL AT FÅ NYT LIV, SOM  INDE I KERNEN AF EN KRÆFTSVULST.

Når man meditere/healer.........bruger man den indbyggede evne vi alle har,  skal man også lære hvordan man skal bruge ens egen  meditation til at finde ens egen helingsteknikker frem,  så man opnår den komplekse meditations teknik, til at bruge tankens kraft, til at slette de sygdomme man har. 

Hvis forskerne laver research i denne form som meditation, at de kan se der sker ”noget”,  vil man en dag  kunne skrive bøger om hvad MEDITATION indeholder. 

Man skal også tage hensyn til, at ligeså mange mennesker der findes, ligeså mange forskelligheder er der i at bruge TANKENS KRAFT, dette er en energi form, hvis videnskaben, siger god for dette, skal der forskes meget, meget mere i, så vi ALLE kan lære at bruge vores egne resurser, i at bruge TANKENs kraft til at MEDITERE og bruge multiple måder på at meditere, og bruge remote view (flytte sit syn) og teleportere , dette billede , som her er SYGDOM, FRA ET PUNKT - TIL ET ANDET PUNKT, HER: LANGT VÆK FRA KROPPEN. 

MEDITATIONS TEKNIKKER, er vigtige at have med i denne forskning, da healing i sig selv, ikke flytter sygdom væk fra kroppen. 

For at kunne meditere i fremtiden, skal man kunne lære og studere kroppen ligesom lægevidenskaben, så ved man hvor sygdomme befinder sig og kan netop bruge disse meditations metoder. Som jeg personligt selv bruger. 

Men naturvidenskaben skal sætte sig ind i åndsvidenskaben, for at forske i MEDITATION,  for at få det bedste ud af det, og  bruge personer der mestrer denne form . 

Èn ting ved vi alle, der er ingen der endnu kan helbrede alle, hverken i den traditionelle verden ej heller i den alternative verden,   det siges det er genetisk bestemt.....ja,  og alligevel sker der mirakler i begge verdner , hver dag.
Selvom vi ikke har måleapparater til at måle, vibrationer, meditations , tankens kraft m.m.,  med denne forskning vil man kunne trods alt på de 3 år,  kunne se om patienten får det bedre, det er da resultatet der gælder. 

Meditation, tankens kraft er forskellig..............nogle har meget lidt af denne kraft hvor andre har en livsvilje der gør, at  ting sker sygdomme forsvinder, som man ikke kan forklare, så om meditation virker.............det skal videnskaben fortælle os. 

Meditation er at sende billeder over i en andens hjerne, har i aldrig prøvet at sende en tanke, det har jeg....til min mand, appelsiner, brød og skocreme...............som jeg glemte at købe,...om aftenen kom min mand hjem med de samme 3 ting. 

Meditation kan bruges til hvad man selv vælger at bruge det til. 

Der er ingen der har lyst til at være syg, når man er i afmagt og lægerne ikke helt kan hjælpe èn, ja så går vores egen power of the mind i gang,  vi bliver reaktiveret i nogle gener som ligger skjult i vores DNA,  der ligger inde med nogle evner vi også består af, men bliver aktiveret i, når hjernen ubevidst søger ned i dette DNA arkiv, og henter hjælp - til selv hjælp,  og lader TANKEN og INTELLIGENSEN, gå på opdagelse i vores eget arkiv, der henter vi så vores evner til at HELE OS SELV, VIA TANKENS KRAFT. 

Vi lægger automatisk en hånd, på det sted sygdommen befinder sig, og beder til den kraft vi er tilknyttet,  og så har tusinder world wide, kunnet mærke en varme som strømmer ud fra håndfladerne, og i nogle tilfælde holdt smerterne væk.  En slags ur-teknik vi har hentet fra vores eget DNA, som prøver at fortælle os..........vi selv kan meditere og få eleimineret sygdom bort. Vi skal blot have den totale RO og TID, til at lære os selv at kende. 

MIN ANBEFALING OM HELING VIA MEDITATION ER:  BRUGE REMOTE VIEW......VIDE HVOR SYGDOMMEN SIDDER OG HVORDAN DEN SER UD I SAMARBEJDE MED LÆGEN/FORSKNINGS PROJECTET..OG BRUGE TELEPORTATIONS TEKNIKKER......VIA TANKENS KRAFT. AT FLYTTE EN ATOMSKY FRA DET ENE PUNKT , TIL ET ANDET. 

AT FLYTTE EN KRAFTSVULST UD AF KROPPEN, VIA TELEPORTATIONS TEKNIK...........IGENNEM MEDITATION. 

BRUGE TANKENS KRAFT TIL AT SE SYGDOMMEN, FORSTÅ HVOR DEN SIDDER OG HAVE FOKUS HELE TIDEN PÅ DET MAN LAVER 100% I BALANCE, RO OG BRUGE DENNE EMERGENSE MADITATION TIL AT "OPERER BIOENERGETISK SIG SELV OG ANDRE". 

VIGTIGT!!!!! STOPPES TANKEN , STOPPES MEDITATIONEN OGSÅ, MAN SKAL HOLDE FOCUS, HELE TIDEN UDEN AT TÆNKE PÅ NOGET SOM HELST ANDET, OG FULDFØRE PROCESSEN, TIL MAN ER HEL FÆRDIGT. DET ER TANKENS KRAFT, DER BRUGES SOM REDSKAB I SELVE MEDITATIONEN.

MED VENLIG HILSEN

ULLA RUNCHEL, FORFATTER.

 

Til forside

Oprettet den 10. november 2005 læst af: