PLADS I MIT HJERTE 

Lyset har aldrig i denne tid været så meget rundt om os, vi har som aldrig før haft brug for at blive opladet i LYSETS INFORMATIONER af nye positive og glade tonesvingninger, vi har i en rum tid ligget underdrejet i vores transformations opgraderings indput, til at vi mange af os www. Har sendt disillusationer ud i æteren af angst og utryghed uden at vide egentligt hvorfor, vi har nu brug for at samle os og give PLADS I VORES HJERTER, til at sende LYS OG KÆRLIGHED ud til næsten og til os selv, en gruppebevidsthed fyldt med kærlighed og atter kærlighed og lys til at vi kan eliminerer denne afmagt og uklarhed, som langsomt sætter sine spor i vore celler og gør lidt skade på sjæl og legeme.

Hvem har ikke haft det på denne måde, følt sig ensom det sidste stykke tid, du er IKKE alene om at føle dig svigtet og ikke forstået, det er ligesom om der ligger en dyne hen over vores lille planet, somom vi ikke kan komme igennem og give kærlighed til næsten-thi hvor skal vi finde den fra- når vi ikke har overskud til èn selv. Lad os lukke op til ALT det positive vi kan have plads til i vores hjerte og gemme alle de info , billedstrømme af positive og dejlige indtryk og smide alle de negative billedstrømme væk, vi ser i hverdagen og i medierne, som også blivere kopieret i hjernen og lidt efter lidt bliver overtaget af vores følelser , kan man langsomt uden vi bevidst er klar over det- en lille smule ked og trist i hjertet, da vi ustandseligt bliver podet  www. Med alle de triste ting. (har lige været i Mexico-Cuba-Jamaica-Thailand-Singapore)

Det er ikke kun blandt os-man mærker det allevegne.  

Vi foto kopiere alt hvad vi ser og hører. 

 : hjertet bliver fyldt af talen.                                                            

 : hjernen fyldes af de fotoindtryk vi ser.                                                     

 : følelserne bliver svækket og vi svækkes i nervesystemet.

 Prøv at inden du sover at ”slette” alle de indtryk i hjernen af negative billeder der er lagret inde i hjernen, SLET dem inden du sover og lad dig gennembelyse af alt positivt du kan komme i tanke om, og ”hæng fast” i de positive drømme billeder som du kunne tænke dig, dit liv skal blive i fremtiden, drøm dig til alt hvad du ønsker dig her i livet, så vil dine celler automatisk slappe af og blive rolige og du vil vågne med en helt ny energi.

Hver enkelt har hver deres livsdrøm, ønsker og individuelle visualitationer,  egentlig kan vi hver især højne os på denne måde, god musik som vi aller mest kan lide, sæt det på og dans og lad dit hjerte følge musikken, så langsomt vil du have plads  i dit hjerte og sende lys og har masser af energi og måske vil få alletiders dag på arbejdet og måske endda , få nye venskaber med dine kollegaer m.m. Plads i dit hjerte til alle de nye ønsker du kan fantasere dig til.

 KÆRLIGHED og et SMIL , hjælper over sorger og triste ting, men DU er ikke ALENE, lad os sige at alle de triste tanker menneskene sender ud www , som en usynlig energi der flettes sammen med alles tanker www, som flyder imellem os alle her på Jorden, der skal meget LYS og KÆRLIGHED og POSITIVE TANKER, til at eliminere disse emergense energier der evnt. kunne modtages af vores egne tanke strømme, kan der være mennesker som ikke evner at tænke positivt, da kan vi som er opmærksomme, tænke anderledes og lukke af for disse bølger af sekvenser der i en konstant energistrøm ”omringer” os på mange forskellige frekvenser, er vi for ”åbne” kan de flyde ind i vores hjernesvingninger og forstyrre vores egensvingning, til at vi måske lader os ubevidst ryge ind i denne nedadgående frekvens og vores hjerte rytme bliver forstyrret af en usynlig angst, uden at helt vide hvorfor, efter milioner af alverdens indtryk og tale former, samt hvordan man behandler dyrerne og hinanden med krig, tortur osv. Dette sidder fotokopieret i vores indre øje, og følelserne modtager disse sanseindtryk og gør os automatisk i en form for ubalnce i nervesystemet.

 Tænk på igennem mange år, hvor mange sanseindtryk man har ”lageret” i hjertet og i hukommelsen, det der dem jeg mener vi kan ”slette” som i en computer. Og det gøres men tankens kraft og vores egen bevidsthed som redskab.

 Tanker er også energi, med substans i.

 Så hvad vi kan gøre selv, for at give plads i sit hjerte til at vi vågner med et lyst sind og masser af power-energier til at omfavne hele verden have overskud til hvad som helst, det er når man har ”slettet” ALT negativt inden du sover om aftenen, eller inden du står op om morgenen.

 Man kan ALT hvad man vil, the power of the mind, kan flytte bjerge hvis først man virkelig går ind i energien og ligger sig ned og gør det lille stykke arbejde på 30 minutter der skal til for at rense sig selv og belyse sin krop med den universielle styrke vi alle kan række ud efter. Hvert enkelt individ vèd, hvor og hvem de skal række hånden ud til og modtage LYS fra.

 En masse kærlighed og lykke, vil altid give gode vibrationer og derved vil man modtage på samme frekvenser, man vil lykkedes inden for hvad som helst,  send et kæmpe smil til de personer du skal møde, også selvom det er nogle du har et karma med, frygt ikke thi de har det nøjagtig som du har det, det er her modet kommer frem, men har du PLADS i HJERTET til at imødekomme med et lyst sind, vil det altid lykkes for dig-thi ALT hvad man gør igennem hjertet med kærlighed. Kan kun gå godt.

 At visualisere kan vi snart alle, vi skal blot give os den tid og GØRE det.

 Starter man dagen med et lyst sind og et rent hjerte har vi plads til nye input uanset hvad der må komme, husk så at om aftenen inden du sover, slet så ALLE de negative ting, send dem ud i universet hvor de dèr bliver elimineret til positive energier, og man kan vågne op, med atter et  fredfyldt hjerte fyldt med LYS og masser af energi i resten af kroppen, til igen at have plads for dagens lys etc. I sit hjerte, uden at blive ramt ihjertet og man selv bliver revet med i den nedadgående kurve, som man kan undgå ved at være opmærksom på sig selv inde i sig selv, og få renset ud sammen med dagen og solen der går ned bag horisonten.

 Hver gang man tænker en negativ tanke, bliver vi ældre før tiden. At smile fra hjertet, gør os glade og man kan overskue selv de triste ting man skal igennem, og det er de episoder vi skal huske at slette igen og igen.

 Vågne op med lyset og solen og et nyt legeme, og plads i hjertet, som er kroppens motor der lades op i lys og kærlighed, den højeste form form positiv energi.

 Ulla Runchel

www.forvandlingskuglen.webbyen.dk