TID ER ENERGI- SOM ER KONSTANT

 Hvis der ikke er liv andre steder end på denne planet Jorden, kunne det så tænkes at vi kan rejse i TIDEN?, igennem bevidsthedens/ og de fysiske ”ORMEHULLER”, hvor vi via tannkens kraft kan rejse imod tiden eller fra tiden. Simpelthen bruge tiden til at forske og researche, udvikle medens tiden går? Hvad er tiden egentligt?

 

                         

”Den Hvide By", Den eksisterede på lysets hastighedssvingninger" langt ude i fremtiden kan vi også på Jorden lige som her, sende et lysbillede af os selv, der bliver "hængende" i luften som et hologram, somom vedkommende står i stuen, selvom afsenderen bor på den anden side af jordkloden."  "egentligt behøvede han slet ikke alt den healing, som Jeg gennemgik, Det var hans celler for "fine" til, det er os jordboer der kan blive helbredt igennem krystallerne, hvor han kommer fra, kan lysenergen omforme hans celler, til at vibrere højere. Det var hans "tids" healing. Tænk engang- han lever i fremtiden og Jeg i fortiden og alligevel mødes vi i nutiden. Hvad er tid egentligt? Alting sker på sammen tid, hans tid, min tid i nuet."Udpluk fra bogen Krystaluniverset.

 At vi er OS SELV, hvor vi med tidsrejser kan følge med i vores egen bevidsthed, på samme TID.

 At tiden er en illusion den eksisterer ikke, men vores egne biledstrømme af at vi tror der er andre livsformer derude i kosmos, som er længere fremme end os, at vi via vores bevidsthed ”dykker” ned-op i disse TIDSLOMMER, hvor vi ser vores fremtid som-nu skulle vises på samme tid- AT via tidsmaskiner kan rejse ud i fremtiden ligesom ens egen bevidsthed kan via vores egne ormehuller i bevidstheden ALTSÅ 2d- igen på samme TID.

 At man kan rejse ud i fremtiden og se tilbage på fortiden og medens vi er i NUTIDEN, en 3dimensional hypotestisk vision- som måske kan blive til virkelighed en dag- lang ud i ”Tiden”. Som  også sker I samme TID.

 Forvirret, ja det kan jeg godt for stå, for medens jeg skriver dette, kunne jeg jo godt være et andet sted på rejse i tidsmaskinene i et ormehul, hvor jeg oplever min fremtid, på samme tid. Medens jeg i nuet sidder her, FOR HVAD ER TID


?

 Tid FOR MIG ER EN TILSTAND I BEVÆGELSE, VI PÅFØRER OS FOR AT VI KAN FØLGE MED I DET FYSISKE OG I VORES BEVIDSTHEDS TANKEFORM. Har vi ikke en kalender liggende foran os i længere ”tid” tror jeg vi mister en dag og ikke kan følge med tiden at hvilken dag det er,  om det er onsdag eller torsdag, for vi kan kun vide det ved at se hver dag på datoen og uret,  at nu er klokken 11. og det er d. 21 juli 1989. Så er man med i igen, hvor det føltes man har mistet ”tidsfornemmelsen”. Så TIDEN ER VIGTIG FOR OS MENNESKER, SELVOM TIDEN I SIG SELV IKKE FINDES SOM TID I DEN FORSTAND.  ALT FINDES I NUET, BEVÆGLESE MÅLES I TIDSLÆNGDER, SÅ TID KUNNE VÆRE ET BEGREB . 

 NUET  KUNNE VÆRE = TID.

 TID KUNNE VÆRE = DET ABSOLUTTE NULPUNKT

 HVOR DER INGEN BEVÆGELSE ER I KERNEN- MEN RUNDT OM KERNEN FINDES BEVEÆGELSENS STOF.

 AT TID OG RUM= ENERGI MED MASSE, HVOR ENERGIEN MÅLER MASSENS INDHOLD I , NUET.

 TID ER IKKE BEVÆGELIG, DEN ER KONSTANT.

 TIDEN BRUGES TIL AT MÅLE I MASSEN/STOFFETS BEVÆGELSE I 2D I ÉN. DA ENERGIEN ER DEN TREDIE I ÈN, PÅ SAMME TID.

   

Man kunne ligeså godt sætte symboler på TIDEN for at følge med i stoffets bevægelse, måske    nmrtsd nhtyu jtred bg. som kune være fra 1-19. blot et eks.

 Det ER stoffet der ældes eller KONVERTERES OVER I ET ANDET STOF, os det fysiske, huse, borde stole mennesker celler etc. Bliver til molelyler øjet ikke kan se, og universte bruger sit eget masse til genbrug, og cyklusen partiklernes masse starter forfra igen, så vi rekreeres af samme stof vi engang har bestået af!!!? Hypotese-men der er vel aldrig noget der forsvinder? Tænl på sort lys og sort masse i de black holes , her er der bilioner af info. Som venter på at blive aktiveret (der står i begge mine bøger) Og dette sker også på samme TID.

 Det har vi tid på, for at have kontrol over hvor vi selv er i ”systemet”,  det kunne være ligemeget for alt stof er i bevægelse alligevel, derfor har ALT forskellig TIDskala,  TID er en betegnelse for mål eller matematik , eller noget at holde sig til, et tidsskema, så vi ikke vælter oven i hinanden,  og ramler sammen på same ”tid” selvom vi har hver vores udfoldelse og mål, til vi ”stoffet” materien, overgår til en anden formel , bevægelse da jeg tror på at der aldrig er noget der forsvinder, men bliver forvandlet eller konverteret til en anden dimension, vægtfylde eller form i materiens masse.

 Tidsrejser kan hypotetisk set, være det samme ”stof-masse-materie” der sker på  samme TID=bevægelse.  Tid og bevægelse, et af samme stof. Da vi man bruger TIDEN til at måle i stoffet.

  For at udfylde TIDEN MEDENS STOFFET ÆLDES- MÅLER MAN TIDEN I MASSEN/STOFFETS LÆNGDE-MEDENS DET OVERGÅR/FORVANDLES OVERI EN ANDEN FORM OG I SELVE TIDEN.

             TID ER ENERGI DER (BRUGES SOM”MÅLEINSTRUMENT”) – SOM ER KONSTANT. DA TIDEN IKKE EKSISTERE I FYSISK FORMEL-KAN DEN HELLER IKKE MÅLES-MEN BRUGES SOM ET REDSKAB TIL AT MÅLE UNIVERSETS BEVÆGELSE, SAMT ALT ANDET DER HAR BEVÆGELSE I DETS FORM.

 Hvis der findes liv derude, ekisterer de på samme TID som os,  da tiden ikke er TIDEN, da forskellen af det vi kalder for TID, er afstande fra det ene punkt til et andet, hvor vi skal bruges længden ældelses processen til at nå vore MÅL af den komplekse viden i ALTET, og derfor er vi slave af TIDEN.

 

                                                       

SE HER PÅ DENNE FORSIDE ALT HVAD I SER SKER I NUET, HER BLIVER DER TRUKKET STOF NED TIL TANKEN , HVOR MAN ER UDE I FREMTIDEN OG HENTE STOF TIL NUET, MEN ALT SKER PÅ SAMME TID. DEN KOSMISKE DNA INDEHOLDER ALLE ”TIDSFORSKELLIE MED DEN KOMPLEKSE VIDEN, SOM ER UDEN FOR TID-RUM OG STED, DA VIDENS STOFFET KAN LÆSES I DEN KOSMISKE JAKOBSSTIGE, HER BRUGER VI IKKE NOGEN AF TIDSFORSKELLENE MEN FLYDER UD og ind  AF UNIVERSETS TIDSLOMMER, OG GÅR IND OG LÆSER I DEN KOSMISKE DNA. ALTET ER HÈR OG NÙ.

 Tiden arbejde for os alle sammen, en god frase men i realiteten er det vores egen ældelses proces der udvikler vores adfærd og de mønstre vi udvikler da er tiden tilstede latent uden bevægelse, det er altet der bevæger sig, sammen med DIG og dine tanker i nuet konstant. Det er det EVIGE LIV, som forvandles UDENOM TIDEN i en stille flydende strøm der er i evig forvanling fusioneret med din bevidsthed der bruges som guide når dine tanker modtager bevidsthedens billedstrømme og nye info til hjeren og dig selv, mednes dine celler vibrere i takt med universets puls, med TIDEN som en stillestående beskuer.

 Medens jeg har siddet og skrevet dette, har stoffets bevæglese Jeg , samt ALTET  alle jer og resten af universet, BEVÆGET SIG SAMMEN MED MIG TIL EN ANDEN SUBSTANS AF FORÆLDELSENS CYKLUS- SOM MAN I DENNE PERIODE KALDER FOR ”TID”. DA DET ER ET BEGREB AT HOLDE SIG TIL, ET INTISAMENT DER BRUGES TIL AT MÅLE ALTETS BEVÆGELSE.

 TIDEN ER IKKE BEVÆGELIG- DET ER OS , MASSEN STOF OG MATERIE, DER UDVIDER STOFFETS MASSE I VAKUM.

 Ulla Runchel, forfatter

www.forvandlingskuglen.webbyen.dk

 

Copyright Ulla Runchel

Til forside