Fremtiden Børn

 

   

v/Ulla Runchel

 De små børn som fødes i dette århundrede, er unikke i deres væsen, de kan fortrylle os andre til at kunne ”se” ind i andre verdner. De toner til hinanden og puster stjerne støv, som daler ned over os, med lysinformationer fra CELESTE en planet der er kommet ind i vores solsystem , hvor de har deres visdoms fakultet.

 De er inkarnerede allerede rundt omkring i verden, hvor de på åndeligt plan, har telepatisk kontakt til hinaden, de ved hvilken kosmisk viden de skal bruge her på Jorden.

 De bliver vor tids fremtidige hjælpere og lærere, de vil kunne fortælle os andre ”gamle”  hvordan vi skal bruge vores egne evner der ligger latent i os, fra andre liv, vi selv har glemt at bruge.

 De er meget gamle lys sjæle, der kan og vil fortælle os om hvordan vi helt naturligt, vil kunne arbejde med healing, hvordan vi kan via vores tanker, hente informationer i hjernen, og bruge bevidstheden til at guide vores intilligens til at lave de healings teknikker man latent kan hente frem af de input man har downloaded, i drømme eller i dagsbevidst tilstand.

 Her bruger man så disse helbreds tekknikker til sig selv, og opgradere ens egen krop og celler.

 Har man glemt noget, kan man med det samme flyde ud i den kosmiske sfære og hente resten, hvor den store Celste planet- som kaldes for Krystalbørnenes Fantasi Univers . Er på vandring i vores univers .

I dette spektrale univers, kan man ”lege” sig til de hyper højt teknologiske helbredelses maskiner, og man  ”leger” sig frem til matematiske nye udregninger, der jongleres med fotosyntese, PDT der udregnes igennem lysets hastighed, samt i dette Børnenes Univers, er ALT lavet i positive og glade, superkærlige tanker , hvor børnene har superhjerner, der kan udregne de store astronomiske videnskabelige matematiske formler.

 De vil allerede nu, kunne fortælle os, hvordan lysets hastighed vil flyde gennem universet med stadig større hastighed, lyset ekspandere i kraft med universets udvidelse i vakum, dette vil de kunne med deres superhjerner fortælle os om, hurtigere end de super computere vi ”gamle” har krearet.

                                                              

Der bliver stadig i de videnskabelige kredse set med undrende og forurolige øjne, The Crystal Children, fremtidens børn. Der alle har ESP evner.

 Der er allerede inkarneret børn, der for flere år siden fortalte deres forældre om universer med flere sole og andre civilisationer, om parallel universer, samt højtudviklede ufoer eller som jeg vil kalde dem, rummets fartøjer, hvor blandt andet NASA allerede har udviklet et rumfartøj, der kan stige til vejrs, og ligge stille i luften .  Celeste børnene, Indigo børnene, The Crystal Children – kært barn har mange navne – de er her, og vi vil komme til at føde mange i de næste 20 år, de skal kunne ”løfte” os til højere udviklingstrin, inden for klima ændringerne på Jorden og lære os hvordan vi kan udvikle universet resourser, til at fordele regn og sol, så alle på Jorden får lige meget at spise.

 

                                                           

  Fremtidens børn, ved de har været inkarneret i Krystal Universet, de har så meget viden derfra, hvor man kan tale med dyrene, alferne, gnomerne, hvor alt er lavet af krystaller, i multiple forskellige blødhedsgrader,  alle børn der er inkarneret fra dette unikke univers, har en udvidet optisk krop der  ”scanner” kopier alles tanker og opgraderer alt hvad der sker, de er med i èn fællestanke, hvor de voksne føder børn med den samme cellestruktur hvor børnene  i foster stadiet, er belyst ind i livmoderen med mandens videns kartotek. Når de fødes har de allerede den komplekse viden, fra faderen og moderen. I Krystal universet har alle latent en opgraderet databank, hvor alle er medskabende til at krearer i samklang med alle,  Her bruges bevidsthedens ”internet” på et kosmisk plan, man ikke kan fatte af os mennesker her på denne jord. Da vores udvikling er på et meget lavere frekvens nivou.  The Chrisal Children har disse evner og kommer til at bruge dem de næste mange år, og vil skabe tværs over grænserne, og ved hvem deres medskabere er, da de telepatisk genkender hinanden, allerede.                                                          

Fremtidens børn er inkarneret her nu, for at videnskaben kan med deres egne øjne se og høre, at det de frembringer og opfinder og nedskriver, det kan man ikke komme udenom, da nogle af børnene ikke er mere end 6-7-8 år.  Og umuligt kan have lært det i skolen og slet ikke det pensum man lærer idag.

 Nogle af celeste børnene er ved at blive store og har ”valgt” at blive skolelærere, astronauter videnskabs folk, læger, så de bliver intrigreret i folkemængden. Hvor de kan udvikle PDT og LED,  light edison diodes, samt photodynamiske therapi, hvor man hovedsagelig bruger  , lys og farver fydlt med info, til at helbrede og operer med. De vil også udvikle fremtidens hospitaler m.m. hvor man bruger bioenergetiske helberedelses metoder m.m. alt dette kan de hente via deres ESP , flyde igennem tidszonerne, og hente viden fra.

                                                      

Celeste planeten er børnenes fristed, her har de mange flyveture til, der bliver holdt mange konferencer, hvor planetens indre lysudstråling er så stærk lysende hvid at det giver et lysende blåt skær over hele planetens overflade og i denne sfære, boltrer børnene sig i, de tager ofte de store lysfartøjer der er lige så store som storbyer,  dette er mennesker fra Krystaluniversets yndlingsudflugt, at flyve dertil. Ligesom vi er på vej i slowmotion til Månen og Mars.

 Disse Celste børn som jeg foretrækker at kalde dem, kan nu hvor de er inkarneret her på Jorden, flyde ud og hente viden fra denne planet, og bruge det til os, og de gør det allerede. Mange mennesker har allerede født disse vidunder børn, hvor nogle ovenikøbet kan GÅ op ad vægge, og flytte ting via tankens kraft. De bliver sikkert født i Kina, og andre lande hvor man endnu skal have visum m.m., for at komme dertil, de bliver ”beskyttet” lidt endnu,  indtil menneskeheden har forstået hvad det er der er ved at ske, hernede på Jorden  

                                                               

 ( www.crystallinks.com/ crystal tears.html )  Her kan man læse om en lille libanesisk pige, 12 årige Hasnah Mohamed Meselmani der græd KRYSTAL TÅRER,  det blev vist I fjernsynet, lægerne kunne ikke give en videnskabelig forklaring. Forældrene tog her til Spanien, hvor specialister skulle forklare fænomenet.

 ”Hvorfor bliver en lille pige født, så hele verden kan se med egne øjne? At hun græder krystal tårer,  ja –fordi verden skal tro og vide vi ikke er alene i Universet, der er mange flere civilisationer derude,  Mit svar til denne lille piges tårer, I Krystaluniverset, har mennesket krystalinske knogler og bonemass er flydende cilicium, hele skeletstrukturen er bygget langsomt op efter milioner års udvikling, af de krystalinske celler, som også vi har i vores krop . Vi har ca. 70% vand i kroppen, som igennem æoner af tid, har udviklet sig i den krystalinske cellestruktur, så når de små børn i krystaluniverset fælder en glædeståre, triller der små diamanter ned af deres kinder, som de passer godt på, for de er fyldt med komprimeret info. Som de har hængende om halsen, som en utroligt højt vibrernde lysende halskæde.”

 Der er så meget at fortælle om  Celeste Børnene, en evig historie som aldrig ender, hvor vi alle har en lille del i. Vi er medskabere af ALTET, vi er ALLE en del af helheden. Alt der er skabt i universet, kommer fra de små lyspartikler, der igennem universets urhav, er blevet spredt i et kosmisk lys bølge udslip, som vi alle får et glimt af i dette liv, og prøver at få en my forståelse og de visioner vi ”ser” i dette liv. Og som vi alle er skabt ud af.

 Ulla Runchel, forfatter. www.forvandlingskuglen.webbyen.dk