The blue dot

      

                                                      http://www.forvandlingskuglen.webbyen.dk/

 Der er noget jeg simpelthen MÅ skrive om, jeg har på fornemmelsen af , at  der er mange der ser en lille blå plet en millimeter i diameter,  lige foran sine øjne indimellem, i et split sekund, og så er den væk.  Jeg har længe ville spørge om andre også har det på denne måde, og ser den samme lille ”blue dot” , og det ved jeg nu der er:

 

                                                             

Kan i se den hvide plet i panden, vi er en del af universets byggestene, vi kommer alle fra den samme lille atomar partikel , med info, til at vi er samhørige med den kosmiske bevidsthed,  (hypotese) her kan indkodes via lysets stråle information, ind i en lille lyspartikel, den lille blå plet, the blue dot, som man ser lige foran sit ansigt- her bliver ”det tredie øje” eksponeret med lysets stråle enregi hvormed knoglekirtlen optager og katalyserer  blue visdom, ind i hjernestrukturen, det vil fremvises i visuel telepotations processens entanglement, i krydspunktet hvor de to stråler flyde ud, her indpodes info. Og gammelt stof skydes væk i entaglementets øjeblik.

Jeg var til Niels Brøndsteds kursus her i –Spanien, som jeg var forunderlig og meget, meget glad for, thi jeg kom også for at høre om dette fænnomén,  som siges, ganske få besidder. Lysglimt , The Blue Dot,  lysformationer der hopper i zig-zag lige foran èns øjne,  som alt sammen er ny information, til at vi kan frembringe kosmiske vidensudsagn der bliver printet ind i vores hukommelse.

Denne blå lille dot,  er der enkelte jeg har talt med, den har de også i blandt, lige foran deres øjne. Den ligner denne blå måne.

                                                       

Men blot meget, meget mindre men farven er faktisk identisk. The Blue Moon havde vi får nogle mdr. Siden, mon der er en sammenhæng her? Hvis i der læser dette har nogle svar til denne artikel,  i har måske selv set den lille blå dot, og tænker på hvad det kan være.

Jeg blev så glad da jeg hørte Niels Brøndsted tale om dette, og at jeg ikke var den eneste, så ER der nemlig en mening - en forklaring på dette ”fænomen”.

Vi er nu kommet indenfor den nye tidsalder, og det enkelte individ oplever en masse fremmed inde i deres eget lille univers, men var vi mere åbne om vores inderste oplevelser, ville der være flere der ville åbne op og sige ”Sådan her jeg det også”.

Jeg tror at vi er kommet ind i en hel anden tidsfære, at vi har disse trillioner af celsteblå lyspartikler vi ikke kan se med det blotte øje, og at de ”havner” i vores lunger, organer i blodet og i hjernen, vi er ved at blive opgradret med kosmisk stråling, rent naturvidenskabeligt, uden vi kan måle det endnu, at vi har disse kosmiske storme ude i hele universet, hvor vi vores planetsystem ,mælkevejen med mere er faldet ind i kosmiske ”huller” og at vi ligger inde i disse vakumagtige mega balonner.

Her hører vores lille planet Jorden også til, vi hænger godt fast i superstrengenes tyngdekraft, hvor der hypotetisk set, kan være der er kommet en mega stor kosmisk sky, flydt ind i alle universerne og ind i dette vi hører til,  hvor det hele bliver fusioneret i en stor udkastning af nyt kosmisk støv, som flyder igennem vores atmosfære og ind gennem ozonlaget, til os små glade mennesker, og påvirker os, på mange forskellige måder.

Her kunne der så være ekstra gevinst ved dannelse af helt nye partikel lysphotoner, der er igenem vores lungesystem, når vi ånder den friske luft, ny kosmisk ”føde”,  en opgradering af os alle sammen her på Jorden.

Jeg skriver denne artikel fordi,  jeg fornemmer at vi der er inde i den åndelige sfære, ser en masse , vi ikke kan forklare, men ved vi, at der er andre der har de samme ”lys oplevelser , lysforstyrelser, og ser denne lille blå dot”  som tibetaneren og Alice Bailey skriver om, ja hypotetisk set, kunne det være den nye tidsalder, hvor vi der er inkarneret nu, oplever disse lysstorme af lysglimt mange af os, ”ser” lige foran vores øjne, og det er IKKE hvad øjenlægerne er vant til at se oh høre om.

Om nogle år har vi en naturlig forklaring på dette fænomèn, som alle os spirituelle mennesker oplever www.  Vi vil opdage hen ad vejen ”det øjet ikke kan se” men det paralelle øje sèr det. 

Naturvidenskaben vil en dag kunne måle med atomer, og vil kunne læse i stoffet så vi får en helt anden forklaring på alt det vi ”ser”.  Og til den tid, vil der blive helt andet at forske i, da kan man trække kosmisk viden ind i naturvidenskabens historie, og da vil der ikke være noget der hedder åndsvidenskab, så er det blevet til èn helhed.

Ulla Runchel www.forvandlingskuglen.webbyen.dk