HYPNOSE TIL BEHANDLING AF SYGDOMME

                                                       

© Ulla Runchel

 Jeg så i T.V. forleden hvordan en læge via hypnose, havde behandlet en lille pige for en hudsygdom, jeg lænede mig tilbage og var så befriende glad, fordi vi alternative mennesker, i mange år har gjort det samme, når vi har hjulpet mennesker med at heale sig selv, via tankens kraft.

 HVAD ER FORSKELLEN-DENNE DIALOG KUNNE JEG GODT TÆNKE MIG.......

 Min hypotese er , at man kan heale eller hele sig selv, vi kan jo bruge nogle andre ord.  I de sidste mange år , jeg kan kun tale for mig selv her i denne artikel. Har jeg når det gjorde ondt ind i min krop, lagt mig ned på min seng og  fokuseret på det sted inde i kroppen det gjorde ondt.

 Her lå jeg så og brugte tankens kraft via min bevidsthed, til at guide mit ”indre blik” ,  hvordan jeg langsomt mærkede varmen i min krop lagde sig om det sted i organet eks. Maven, her visualiserede jeg  hvordan man  jeg kunne telepotere det der gjorde ondt eller det syge, væk .  her brugte jeg så mine heldredstekniker som jeg har ”opfundet” via min egen HYPNOTISKE tilstand, hvor jeg får billeder på hvad der skal gøres.

 Lægen på T.V.  hjalp den lille pige i hendes hypnotiske tilstand med at flytte fokus ned på alle de steder der var udslet og så vidt jeg husker, mærke en varme der skulle eliminere den eksemform hun havde rundt på kroppen.

 Det har den alternative verden lavet i mange, mange år hvor det har lykkedes for flere at hele eller heale (som er et udskældt hvor) man kunne kalde det for UNDER HYPNOTISK TILSTAND,  ladet personen med hjælp fra behandleren,  hele sig selv via guidet hjælp ved brug af TANKENS KRAFT TIL AT BRUGE INTELLIGENSEN TIL AT  , HELBREDE SINE CELLER m.m.

 DET ER JO DÉT, MAN GJORDE PÅ t.v. MED DEN LILLE PIGE,  her kalder man det for HYPNOSE, men HVAD ER FORSKELLEN?

 Det vi i den alternative verden har opnået kunne være, at videnskaben og lægerne, har tænkt på at bruge HYPNOSE til behandling af individet, så man lidt ud i fremtiden kan helbrede sig selv via tankens kraft, hvorved lægerne tager ekstra kursus i hypnose med et udviklet pensum, så man kan lære patienten det vi har prøvet at gøre i de sidste 20 år, vi har været pionerer og nu har den traditionelle verden taget dette op til overvejelse, af at der ligger en emergens i dette ”koncept” at kunne helbrede cellerne via tankens kraft, at kunne TELEPORTERE SYGDOMME VÆK, VIA GUIDET HYPNOSE,  hvor naturvidenskaben blot bruger andre ord end os alternative behandlere.

 Mange mennesker www., har i årevis helet  og helbredt sig selv via tankens kraft, uden at man har talt så meget om det. Jeg har igennem årerne mødt flere og flere der kan heale og hele sig selv. Det vil man støde på mange steder i fremtiden, da det om 100 år bliver en daglig dags tilstand at man sidder med new age musik og hører hvordan det skal gøres på fremtidens hospitaler. Og dèr er lægevidenskaben uundværlig da de har en teknisk viden vi IKKE har, de kender 100% kroppens anatomi og har læst i mage år, det har vi alternative ikke og der er en ubalance som  bliver fusioneret med at , hypotetisk set tror jeg lægestaben ”tager over”  via HYPNOTISK TERAPI,  så vi alternative bliver en saga blot, med undtagen af , at vi kan heale os selv, for dét kan ingen tage fra os.

 Jeg tror vi om 10-20 år har traditionelle hospitaler med helt andre behandlings mulighed at lægerne har indset at vi mennesker gerne vil behandles med andre metoder og at det hjælper, at man spiller FREMTIDENS HELINGS MUSIK, hvor blandt andet Merete Gundersen, www.livskilden.dk er startet på helt nye epoke gørende meditations c. d., så patienterne der ligger på hospitalerne, kan blive helbredt hurtigere, når man er i en meditativ tilstand .  Kan lægestaben tage dette ind i deres hospitaler, vil vi se flere mennesker der hurtigere bliver raske via hypnose og meditations musik kan man helbredes hurtigere og individets psyke og livskvalitet bliver meget bedre.

 (FOR HYPNOSE, ER VEL AT GÅ IND I SIG SELV.)

 Og så har man trygge og glade patienter, som IKKE har brug for os alternative behandlere, da det er allermest trygt at have en kyndig læge, at blive helbredt af.  Men man kan ikke udelukke at mange, mange mennesker vælger at bruge begge ”lejre”, fordi de føler sig godt behandlet af ”os” fordi vi har tid, og det er uanset hvad, så er det behageligt at blive HEALET eller HELET, man kan mærke der sker noget inde i én, og ca. 67% af smerterne holder op.

 Den dag dette kan måles, at der sker noget med kroppen, når man bruger tankens kraft til at hele –heale kroppen, ja så véd man også at man har hypnosen til redskab, samt man ikke kan komme uden om denne form for helbredelses teknik.

Dette er helt ny viden, nå vi kommer så langt HAR VI FUSIONERET BEGGE LEJRE, og alle bliver tilfredse.

 Man ved også at man ikke kan helbrede ALT, uanset om man bruger alternative metoder eller konventionelle, man ved at man kan heale sygdomme væk, og man ved man kan helbrede med kemo og radioaktiv stråling, som i dag er helt fantastisk, hvor man rammer nøjagtigt der hvor sygdommen sidder, da er lægevidenskaben kommet meget langt.

 Hvis lægevidenskaben tog dette til sig, tror jeg mange vil være meget mere trygge ved at gå til lægen, at man også bruger denne metode, til at lære patienten under HYPNOSE, at bruge sig selv som heler-healer. Hvorved de praktiserende læger vil få mega travl, da hver anden i dag bruger alternative "metoder" til at få et bedre liv, og har det godt med at blive healet, får man at vide hos lægen at man kan brugen tankens kraft til at gøre meget selv, via hypnose, så er vi kommet langt. Og vi er trygge når vi er under kyndige hænder- og det er "tilladt" at bruge sig selv på en alternativ måde. det ville jeg i hvert fald syntes om, mon ikke der er flere der vil have det som jeg?

 Så hvis "systemet" begyndte at tænke alternativt, jamen så har vi opnået det vi ville , nemlig at der bliver brugt nye metoder til at vi mennesker bliver helet på kroppen via os selv, gennem hypnose-tankens kraft . 

 DERFOR BLEV JEG GLAD, DA JEG SÅ I T.V. AT HYPNOSE, KAN FÅ NOGLE SYGDOMME VÆK, DA MAN HELT ENKELT BRUGER TANKENS KRAFT SOM MIDDEL, TIL AT ELIMINERE SYGDOMMEN. SÅ DÉT KAN LADE SIG GØRE AT HELE SIG SELV - KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE.      

 Ulla Runchel, forfatter.