Om Merethe

Jeg er taknemmelig over jeg i dette liv har fået lov til at mærke og kende en personlighed som Merete, hun er et slags overmenneske, med en usynlig kraft der overbestråler de mennesker hun har rundt omkring sig. Hun er et menneske med så megen energiudladning at hun belyser vejen hvor hun end betræder sin fod, inden hun når til målet. Merete Gundersen er en fantastisk pige der har opnået det umulige på så kort tid. Hun formår at have bevidstheden inde i mange forskellige ting på èn gang, jeg har aldrig mødt et menneske der i den grad kan, tale, tænke, kreerer, skabe, formidle, håndtere,  koordinere, uddele på samme tid, hun er lynhurtig til at scanne igennem ”stoffet” til at se og formidle og distribuere og akkumulere og uddelegere, med et roligt smil og et stærkt blik, og med stor ro i hjertet.

 Merete Gundersen har lavet et quantespring inden for åndsvidenskaben, og har haft fingeren på pulsen næsten alle vegne hvor der skulle sås små frø, til spiring af Den ny Tidsalders pensum, så naturvidenskaben kunne flytte sine grænser og fusioneres med åndsvidenskaben.

 Merete har og er pionér og forkæmper for mange alternative ideer, hun er pionér inden for de nye skoler til børnene, fremtidens børn der har anderledes måde at indlæse stoffet på, har anderledes tankegange end andre børn, hun er formidler til at mange nye tiltag bliver skabt til at man opretter nye højskoler og centre igennem hendes unikke skabende kraft er hun også utrættelig i at være fortaler hvordan det skal struktureres og sættes i gang.

 Hun har haft foden inden for diverse , konferencer, og holdt foredrag mange , mange steder og været igangsætter  forskellige steder rundt omkring i Danmark, Merete Gundersen er en  utrolig kærlig og  stærk person med en unik paratviden indenfor det hun brænder for, hun har holdt foredrag og workshop i Spanien, og nu i GRØNLAND, hvor en af kursisterne har fortalt ”

Kære Ulla Runchel

Jeg vil bare lige fortælle dig at Merete Gundersen har netop lige været her
i Grønland og holdt workshop med titlen "indvielsesvejen til din
spiritualitet og klarsyn" som gik helt fantastisk. Ganske vidunderligt
menneske, med så megen varme, visdom og helt unikt budskaber som vi
kursister fik så stor udbyttet af.

 Takket
være hende skal der til at få oprettet en center eller højskole. Det er
meget spændende tid og vi går i gang med at få undersøgt alt hvad der skal
til for at oprette sådan en skole.

 Det viser blot hvor omfangsrig Merete er, hun har SÅ mange jern i ilden, samtidig har hun lige skrevet 4 BØGER mere, indimellem sine mange tiltag,  hun véd nøjagtigt hvor, hvilken og hvem hun skal formidle og bruge sin store viden, og hvordan og hvem der skal bringes sammen, hun er lynhurtig til at føre mennesker sammen, der har brug for at udveksle, hun kan med lysets hast i et splitsekund, se hele billedstrømmen af hvordan en hel ”pakke” et netværk mellem to mennesker bliver skabt, og dér er hun også helt fantastisk, til at SE hvordan to eller flere mennesker kan udvikle og forske sammen,  her får hun sat noget i svingninger, og når hun har formidlet dette nye netværk er hun over alle bjerge.

Sådan ER MERETE GUNDERSEN, hun er igangsætter og formidler mange mennesker der ikke lige kan se deres eget portientiale, er Merete god til at reaktivere det for individet.

En latent evne hun er født med,  dette fantastiske arbejde har hun gjort i mange, mange år, med stor succes, FOR
ANDRE.

 

”stjernestøv med visdom” er gaver fra Merete, til os, her på Jorden.

 Hun har en guddommelig usynlig energi der flyder igennem alle vegne, som lægger sig kærligt rundt om de mennesker der har brug for hendes hjælp og store visdom. 

Merete ”dykker” ned i stoffet, og får øje på noget der lige skal op og ”vendes”  så skaber hun kontakt, og får afleveret det hun har skitseret og skrevet ned, og er allerede inde i en anden viden, hvor hun lige ”ser” noget nyt, hvor hun igen skaber kontakt, og får også dér afleveret viden, hvorefter hun allerede accelerer så stærkt at hun er ovre i en helt anden viden. 

Det er en fantastisk gave at have, at man kan gå ind i ”stoffet” og se hvordan det skal formidles så der skabes kontakt og kaste det ”af” sig. Det er sådan skabelsen udvides og  nyt bliver kreareret, her har Merete Gundersen ”set” at man skaber i fællesskabet og at hun har hjulpet utrolig mange mennesker, sat en masse i gang, og set hvem der skulle have kontakt til hinanden.

 Hun er utrættelig, aldrig har jeg set og mærket så meget energiudladning som Merete har, hun kan blive ved i timevis uden at holde hvil, hvis der er noget Merete Gundersen brænder for, hun himler ikke før alt er på ”plads”  og alle har fået kontakt. Hendes c. d. med HJERTETS ENERGI, som hun med en guddommelig røst indtaler selv, til en helt vidunderlig musik, det er som at høre ”englene synge”. Det er ”bare” nogle af de mange gøremål hun formår  indimellem alt det andet.

JO MERETE GUNDERSEN ER ET MULTITALENT. HUN FORMÅR ALT DET VI ANDRE GERNE VIL, HUN GØR DET BARE. OG OPNÅR MANGE VIDUNDERLIGE RESULTATER.

Merete er et menneske jeg beundrer , hun skal nok få lavet ”ravage” og få skabt de kontakter og formidle og udveksle, langt mere endnu inden hun trækker sig tilbage for at nyde sit liv, med i ro og mag skrive resten af sit livsværk.

 Merete Gundersens multitalent har givet ”genlyd”  www. Hendes bog Hjertes Energi er udgivet også i USA.

 www.livskilden.dk      

 TAK TIL DIG MERETE, FOR DIT STORE ARBEJDE.

 Ulla Runchel, forfatter.