DRØM / VIRKELIGHED / BEVIDSTHED / ÈN ENERGISTRØM

                                                                                                       

  AF Ulla Runchel                                                                     

 I dag sad jeg og tænkte på, da jeg så ud over havet og byen, jeg havde min kaffe kop i hånden, og gled lidt væk i mine tanker, jeg havde haft en vidunderlig drøm, som jeg lige skulle kalde "frem" igen.

                                                      

"Jeg vandrede oppe på et meget højt bjerg, sammen med min veninde jeg har kendt fra barndommen, vi gik hånd i hånd og lo og så ud over bjerget, der var en fantastisk udsigt, her kommer der pludselig flyvende , flere helikoptere og der lander nogle flere henne bag os, og ud vælter der soldater med våben i hænderne.

Jeg ser over på dem alle sammen og kan ikke forstå hvorfor de er her, så ser jeg 3 dimentionelt, hvordan jeg er i en anden verden, og det er somom jeg kan "gå" igennem den virkelige verden i min drøm, og soldaterne ser ikke os, men de fortsætter videre med at fange nogle mennesker der har forbundet deres hænder og har bind for øjnene. det var fanger og de skule op i helikopterne............

Her ser Gunna og jeg så på hinanden og vi sender lys til dem alle, hvorefter jeg ser en kæmpe regnbue komme til syne, med krystalklare farver der er så lysende og klare at det tager pusten fra os begge, i et splitsekund kommer der så ,   en regbue mere lige bag i den første, lige så strålenden og èn mere,  hele tre,  så kommer der tre mere, og tre mere, den ene mere strålende en den anden, og der kommer til sidst tre kæmpe store der lyser hele himlen op over bjerget, så vi står i èt lyshav , som højnede os alle i den 3d, billedstrøm af en drøm jeg var inde i, de sidste 3 regnbuer var skinnende transperante..............                         

Mijas , Spain. 

     

foto . Ulla Runchel. 

 Her slutter så min drøm.

Og nu sidder jeg og tænker over, min drøm fordi der i t.v. viser at man i Irak har taget nye gidsler, m.m.,,,,dvs. man kan på et andet plan, være med til at sende lys til nogle mennesker man er karmisk beslægtiget med,  da vi er èn stor familie i èn bevisdthed, som sender lys energi til hinanden, på et højere bevidstheds plan. Er man bevidst med dette, og kan huske sine drømme, vèd man også hvornår det er underbevidstheden eller bevidstheden, der er på rejse om natten, eller om man "teleporterer sin sjæl eller bevidsthed" ud dèr, hvor man har valgt at hjælpe bevidst,når man sover.

Jeg skal lige fortælle jer, at jeg næsten hver dag er inde og kigge på Ellie Crystal web.  her har hun på samme tidspunkt , drømt om regnbuer og der bliver sat foto ind på hendes side af regnbuer, hvor hun taler meget om "regnbuebroen"  som der også er et billede af,  hun vågnede tidlig denne morgen hvor jeg har denne drøm, at hun skal tage et foto, i det samme hun vågner er der en dobbelt regnbue, lige foran hendes vindue..  Sådan er der den ene synkronisitet efter den anden,  Ellie bor i USA og jeg i Spanien, men jeg er sikker på, hvis vi taler til hinanden om vores drømme, kunne der være masser af mennesker, der er inde i noget lignende. At vi kollektivt måske kunne drømme på samme "frekvenser" i samme pensum, de der hænger sammen i grupper i gruppebevidstheden. 

Jeg tror der er 3d beskedder til os, når vi drømmer, og jeg tror vi er beslægtiget med mange rundt omkring i verden, hvor vi er på fælles bevidstheds arbejde.

Jeg har ofte sendt en mail til Ellie og fortalt om mine drømme, hvor hun lige har skrevet om det, på hendes web:

http://www.crystalinks.com/rainbows.html

Tanker, drømme kommer vel fra den samme kerne, vi alle kan flyde ind i og hente stof til tanken. Her bliver vores dagsbevidsthed, hvad vi har oplevet flettet ind med dagsrester, af noget vi har gennemgået i løbet af dagen, som skal behandles i bevidstheden medens man sover, og så kommer der billedstrømme, flettet ind med underbevidsthedens info. Her følges sjælens rejse med bevidstheden som guide, ud og henter info fra den universelle kerne, hvor ALTETS stof/info ligger. Til rådighed for alle. Og da kan det være vi "rammer ind" i hinandens bevidtsheder en gang imellem og drømmer de samme ting, på hver vores pensum, og alligevel er der en synkronisitet der akumulerer stoffet ud til hver persons bevidsthed.

                                                            Lad os tænde et lys for freden www.

Ulla Runchel