”EN ENGEL PÅ JORDEN”

 

Mariah der har mistet sin mor, som jeg gjorde da jeg var 6 år, at miste er lig med: et kæmpe tomhed-svigt-afmagt-angst – sorg.

 

Jeg vil skrive om en pige jeg har lært at kende, da jeg selv kender til sorg, mærker jeg Mariah helt ind i min sjæl,  hun er det sødeste og fineste menneske som har de smukkeste tanker og ord, tilovers for de personer hun møder på livets landevej, MARIAH`s  sjæl lyser i de smukkeste celeste blå farver, der stråler inde fra kernen i hendes hjerte,  som hun udsender når hun hjælper os voksne og børnene, hun fordeler sine kosmiske resouser på os alle ligeligt, og deler ud af sit kærlige hjerte,  hendes sind er lyst og følsom,  hun er englen over alle engle, igennem sit omsorgsfulde arbejde når hun beskriver de små børn, som hun brænder for at hjælpe, især de nye der er født ind i den Nye Tidsalder, dém har hun et specielt forhold til, et brændende ønske om at løfte dem ind i denne verden, i lys og kærlighed fra hendes egne kosmiske evner.

 

Mariah vil jeg til enhver lejlighed anbefale, hendes workshop vil belyses af hendes følsomme og stærke sjæl, der er blevet helet af lyset, hendes styrke skinner igennem alle lagene og højner og belyser de nye visdomme ind i os mennesker, og dette gør hun fra et RENT hjerte.

 

Det smukke digt til sin moder, er stærkt og smukt og som Mariah skriver på : www.lyskilden.net

 

At gå igennem en sorg og bearbejde denne energiform, KAN Mariah, samtidig formår hun at , LØFTE og HJÆLPE sine medmennesker, sammenflettet med hendes egen bearbejdelse af sin tilstand, hun kan dette fodi hun er EN ENGEL PÅ JORDEN, som jeg af og til har den fornøjelse og glæde at møde i de kosmiske lag, oppe i ”The Golden City” Den Gyldne By, hun har beskrevet på sin hjemmeside, hvor mange www.  sit hjem univers i, eller kan flyve ”op” til i bevidstheden, dette kan mariah i regression ”kalde frem ” til jer, ligså kan hun flyde ind i mange universer,m ed hele engleskaren, og fortælle mikroskopisk og krystalklart, hvordan der ser ud, lige dèr, hvor DU hører til. Så glæd dig hvis du er så heldig at komme på èt af hendes mange workshops.

 

MARIAH   der kan rejse ind i bevidstheden og se hvad der ”rør” sig i vores sjæle , hvor hun spjler sig i de universelle toner og henter viden til sine klienter, medmennesker af det reneste hjerte, der stråler af begejstring for at hjælpe næsten. Uselvvisk , blid og ydmyg i arbejdets pensum, hvor hun løfter og højner hvor end hun er, et menneske som jeg, der har prøvet at blive fyldt op med sorg, formår Mariah uden hun egentligt ved det, at hjælpe mig- os med sin tilstedeværelse,  belyse den mørke sky væk, op-op i lyset. 

 

En pige jeg altid vil tænke på, og sende en lys tanke, og ønske hvor end hun er, at alt vil lykkes og hun er i fred med sit indre og andre.

 

En pige hvis blidhed der har ramt mit hjerte , der har løftet mig medens jeg har haft det svært, med altid at sende hilsner  til min mand, der er blevet rask efter en cancersygdom, somom hun vidste mine inderste tanker. Dette er kosmisk udveksling, samarbejde i vores bevidsthed som guide, der kan læse ind i ”stoffet” OG DET KAN MARIAH.

 

MARIAH, DU ER EN ENGEL, der vil lyse og lyse, og lyse hvor end du betræder din fod.

 

Mor, nu stråler du...


Mor nu er du der...
i lyset som jeg lovede..
Dine smerter er væk
og angsten ligeså.

Nu ved jeg, du ved,
og i mit hjerte er der ro.

Du stråler så smukt over os alle,
kendte slet ikke dit lys
din kærlighed
din sjæl.

Nu folder du dig ud
på smukkeste vis
i frihed og uden bånd
som snerer og holder dig nede.

Min sorg er så stor,
og meget tung at bære
det ser du, det ved jeg
og det gør mig ondt.

Så dyb dyb en proces er i gang
jeg følger bare med.
Lyset er her omkring
dit lys stråler overalt...

Men jeg ved, at lyset vil heale
og videre jeg kommer snart,
alt smerten, lidelserne og sorgen
vil opløses i kærlighed.

Vi sender dig kærlige tanker
og masser af lys på din vej,
så smukt du blev lyst ind i Himlen,
og lyste så smukt ned til mig!!!

Tak Mor for alt,
jeg elsker dig.
Din kærlighed og dit lys glemmer jeg aldrig!

Din datter.

 

 

De aller kærligste tanker

Ulla Runchel, forfatter

Spanien

www.forvandlingskuglen.webbyen.dk