PHOTON  ENERGI

 

  

Vi har nu været inde i solstorme den sidste uge, photon energi er ren lysenergi, der er kastet ud fra solstormene fra solens yderside ,  et diagram fra Fred Sterlings hjemmeside, hvor han mener vi kommer ind i et spirituelt skift, til et bedre og kærligt ”eftersyn” inde i os selv.

 SOLSTORME OG LYSPARTIKLER

 Og det får mig til at tænke på, hvor mange af os der har ”lidt” i de sidste måneder, ihvertfald de jeg er omringet af www. Og i min nærhed.

 PHOTON ENERGI, som jeg ”ser” det,  er lys energi der påvirker vores indre øjelinse udadtil og indadtil, vores koglekirtel som sidder i midten af panden ”det tredie øje” er den optiske kirtel der tager imod alle de lysindstrømninger, af de lyspartikler der ”svømmer” rundt ude i atmosfæren omkring os, når vi ser op mod himlen, på en solfyldt sommerdag og himlen er lyseblå, så ser vi de små lysphotoner danse og svæve og hoppe omkring, nyr lyset falder igennem de små prismepartikler.

 Disse lyspartikler er fyldt med infomationer, fra universets dybde, som vi indkoder i vores hjernestruktyr og vores hjertekammer efter vores følelses register har ”finpudset” de info der skal gemmes i hjerkuglens indre, her kan vi samle på de allerbedste info-lysstrømme vi selv har brug for.  Luften er fydlt med dem, disse photoner som blandt andet solstormen lige har ”smidt ud” i universet, som har nået os via de usynlige tyngdebølger der ligger på kryds og tværs gennem universerne.

 Dette påvirker vores fysiske krop og psyke,  så vi igen, igen vælter rundt i at gå ”oprejst” og have balance i vores liv på alle 3 planer, det menneskelige, det sjælelige og det åndelige.

 Vi som arbejder meget på det sjælelige plan,  har måske følt os lidt ”overbelyst” den sidste uge og set mange små lysprikker foran øjnene , følt os lidt svimle eller lidt forvirret i vores tankegang, det er der en forklaring på,  da vi er ved at højne vores celler endnu engang og da bliver vi påvirket af disse lysstrømme vores krop bliver gennemlyst af, så vi ikke kan samle vores tankesvingninger på vores egen ”bølgelængde” at vi må finde ind til vores sjæls kernen endnu engang, til at vi kan få de nye lystrømme kodet ind på plads i vores hjernestruktur, så vi kan få balancen tilbage i vores eget system. Jeg har talt med så mange, www. De har de samme ”symptomer”, og de blive lettet ved at få at vide vi er flere der har det ”sådan”. Og det er blot et spørgsmål om tid, så er alt på plads igen.

 Her skal vi så igen arbejde med kærligheden, der heler ALT,  kærlighed er livets byggesten, universtes komponet til alt LIV , den højeste form for fysik kontakt til os selv og andre, til at balancere positive og nye enrgier på plads i os selv.

 Solstorme påvirker altid mig, det er ikke fordi jeg er opmærksom på dem, men sidste gang vi havde disse mægtige udbrud af solens indre kernekraft, hvor det var somom solen fødte bilioner af nye partikler, havde jeg det på samme måde. Nu vèd jeg hvad det er der sker derude, langt væk fra Jorden , men da vi hænger sammen som perler på snor, i et giga, mega stort netværk bliver vi helt sikker også påvirket når Solen bryder ud og kaster sine lysfrø ud til alle os der er så afhængig af denne planet.

 Lyset er jo fyldt med info, det sker via lysets stråler igennem photonere, hvor der bliver teleporteret alle disse små lyspartikler igennem universet, når strålerne krydser hindens punkt, og der er hèr, info bliver indkodet, i et split nanosekund. Universet støvpartikler,  som har ligget i æoner af tid, bliver ”bestøvet og befrugtet” af lysets farvestrømme,  der længe har ligget i dvale ude i kosmos og ventet på denne ”parrings agt” i krydspunktes stråle af lysets farveinfo, det må være dèr, info også indeholder masse af lys i lysets kerne. Lysets stråle er med til at ekaponere billedstrømme og info i de små partikler, som vi mennesker modtager i vores bevidsthed.

 Disse lyspartikler er dem vi alle indånder, hernede på Jorden- og de skal absorberes i vores krop og celler,  dette vil jeg kalde for ”åndeligt universielt ” føde. Som vi ikke kan leve foruden. Da vi alle kommer fra de samme byggestene, blot fordelt med med forskellige ”byggeklodser”der bliver dannet en kompleks form, totalt inivduelt i krydsningens molekyle struktur.

 Så derfor er der sikkert mange, der går igennem en transformation, nogle er bevidste om dette, og andre ikke,   der sker så mange ”opgraderinger” i universet, som jeg har sagt tidligere, går vi rundt som ”halve mennesker” lidt ved siden af sig selv, en frase vi ofte bruger, det er fordi vi blandt andet kan være inde i denne her lys transformation, og når vi gennemgår denne lystransformation,  er vi ikke helt os selv, vi er mere trætte end normalt, vi er ukoncentrerede, vi har ikke ro på os, vi kan ikke samle os om èn ting osv. Osv. Dettekommer på plads, hvis du er èn af dem der har det sådan, er det måske fordi DU er bevidst og påvirket af din egen transformation- en højnelse af dine celler, og er i personlig udvikling på tredimensionelt plan.

 Her tænker jeg på healings teknikker, hvor jeg ved Jakob Nørkov friis har multiplet hans egne celler, og bevidst indkodet helt nye celletransformationer, til en helt unik viden han er ved at transformere ned på papiret, hvor han allerede har skrevet snart 1000 sider!!!!!!!! Og det er helt unikt, han er den mest komplekse indenfor åndsvidensk og hvad dertil hører, han er påvirket af ALT hvad der rør sig i universet og når solstormene ”raser” er han på et enormt arbejde inde i sig selv, da det er en total transformation, hvor han skal have så meget nyt universielt info kodet ind i alle hans celler, så han kan være ”uberørt” når han skriver og er rundt i hele Danmark, Indien og Sri Lanka m.m., hans lysstyrke skal kunne, indtage milioner af lystryk, hver dag,  han har et latent ”anti-virus” system indkodet i alle sine lyspartikler, så han kan fuldføre sit MEGA store arbejde. Uden at tabe energi psykisk og fysisk. Dette vil han lære jer når han er rundt omkring i landet.

 Jakob er et  indigo-krystal-celeste barn af universet inkarneret i èn krop, med en voksen fuldført viden han kanalisere til os mennesker rundt omkring han sætter sin fod, han udstråler REN lys og kærlighed, fusioneret med en unik kosmisk viden,  han er ydmyg og i total balance, et menneske jeg nyder at være i nærheden af. Og så kan han indstille sig på photonenergien i et split sekund er han ude og hente info,  og opgradere med lysets hast .  Det ikke varer så længe, så har vi flere af hans bøger liggende i vores hjem, og dem glæder jeg mig til når de udkommer.

 Du kan læse mere i :

 Holisticums ansvarshavende redaktør/  Jakob Nørkov friis

Kursus- ansvarlig/clarvoyant/foredragsholder m.m

 teamholisticum@hotmail.com

 HOLISTICUMS NYHEDSBREV/  Minna Hammerstrøm

m.hammerstrom@mail.dk

  Til alle jer derude i medierne,  har i spørgsmål på mange af jeres egne lysoplevelser,  eller andet på jeres sjælevandring i kosmos og i jer selv, så kan jeg anbefale at kontakte Jakob eller hans sekretær Minna, da Jakob farer lande og riger rundt, til at han har sin egen hjemmeside endnu, da han de sidste 21 år eller mere, har været rundt og holdt foredrag om multiple kosmiske emner, han siger selv:

 ”Holisticum vokser og skaber grundlag for samarbejde og formidling samt aktiviteterr, der skaber et felt, hvor sjælen får lov til at udtrykke sig, og kærligheden ekspanderer i fællesskabet.”

Jakob kan fortælle om alt det jeg har skrevet her, vi er ofte inde i hinandens bevidstheder, og når to bevidtheder fusioneres, bliver effekten dobbelt så stærk, han underviser også i hvordan en hel gruppe kan bruges til at højne alle bevidstheder på èn gang, som jeg selv oplevede da jeg var i Dianalund for mange år siden, i 3 dage var vi èn fælles bevidsthed, hvor vi jonglerede rundt med lysets information, der blev indkodet i vores bevidtshed, på èn gang.  Der var INGEN af os der ville køre hjem, da energien var SÅ smuk og så KÆRLIG, takket være jakobs utrolige kærlighed til sine kursister og sig selv via sine lysstrømme fra universets kosmiske bevidsthed.  Han har en kærligheds energi der spredes i en sødmefyldt energi man bliver fortryllet af, jeg har aldrig hørt nogle der ikke er glade for hans nærvær, jeg kan kun sige ydmygt at jakob er en ersonlighed uden lige.

  

V/ ULLA RUNCHEL, FORFATTER .