C e l e s t e

 Celeste blå energi kan vi alle, hvis vi vil, heale os selv med, vi kan pakke vores legeme ind i den, inden vi sover, bede om renselse, når vi står op om morgenen, har vi fået renset vores celler og vi kan tænke mere klart, er mere friske end normalt.
Det er en energi, substans vi får mere, med at gøre i nær fremtid, der ligger en planet ude i kosmos, der kun består af det energi stof, ligeså ren som en diamant.   

                
        Foto BBC NEWS 16 February 2004. I konstellationen Centaurus  50 LYSÅR FRA PLANETEN JORDEN,  

Celeste planeten er kodet til i al evighed, at opsamle og udkaste energien, en slags kosmisk katalysator den har bla. forbindelse med pyramide energien, (hvor der i Syd Amerika ligger to krystal quartz pyramider, de ”Ni” vil fortælle om senere) de mennesker der har den aura energi rundt om sig, har meget forbindelse til Celeste planeten, især englene, bla. Mikael ærke englen, som vi kalder ham hernede, har altid den farve energi med sig, det er hans ”beskyttelses” dragt, når han rejser fra kosmos til jorden. Alle de lysvæsener, vi ser rundt omkring i vores univers, har meget af  den celeste beskyttende farve energi rundt om sig, så ubalancer , lysaftryk ,ikke når ind i deres energibaner .                                              

 

Mange små børn, der inkarnerer nu, er allerede født ind i den høje lys energi, Celeste børnene, de synger, (toner) til hinanden, på en meget høj frekvens , forstår allerede samtiende, de har når de bliver voksne, meget at give os hernede på jorden. Deres alfabet er et udvidet tone system af Do-Re- Mi osv. I et meget højt vibrerende oktav.
De er starten på en hel ny menneske viden, de er med til at højne os andre i en positiv retning, og gør det telepatisk, allerede som små, prøv at lægge mærke til nogle af børnene, ind imellem vil vi møde, en ufattelig forståelse, med en kosmisk viden, de har en veludviklet kærligheds energi, der vil hjælpe os til at blive aktiveret, da de bla. består, af den samme vibration, direkte fra celeste planeten, hver en celle i deres små kroppe, udspringer derfra, hvis i får, sådant et lille barn, pas på ham eller hende. Det skal vi selvfølgelig med alle børn, giv altid børn ubetinget kærlighed, så højner vi hinanden.

                                  

Har du kontakt med engle, så spørg om du må få, en lille rejse, op til denne helt specielle planet, hvor der er adgang for altet og alle.
Prøv at sidde at være tanketom, kald på en engel, han, hun tager dig i hånden, og i flyver sammen til denne dejlige planet, en stjernerejse i kosmos, der er ubeskrivelig. Vi fløj , flydende videre, et smut tilbage til jorden, i en rundkreds, der var lige noget vi skulle, jeg var overvældet, min tankegang var ophørt, det var lige somom, jeg fik tankeimpulser, i stedet for en anden form, for indput , end jeg har prøvet før, jeg svævede på mellem frekvenserne, som er passive huller, men bevidst, med hvad der foregår
Vi holdt hinanden i hånden og sendte alt den lys energi, vi havde taget med fra celeste planeten, og overøste moder jord, med healenden klare celeste blå energier, ud fra hver en engel, strålede der, fra deres hænder, øjne og hele ders krop, de smukkeste lyse blå-hvide stråler, de strømmede  ind i solar plexus, af moder jord, det var et lyshav så smukt, at delfinerne i havene, ”strålede” omkap med energierne, sang smukkere, da de også bliver løftet til en højere oktav. 

 

Vi så hvordan, svingnings vibrationerne i kernen af cellerne, blev løftet til højere energi felter, hvordan jordens aura , blev renere og hullerne i ozonlaget blev stærkere, der blev lagt et lysfilter rundt om kloden, så kun de positive ultraviolette stråler brød igennem, som vores celler har så godt af.
Da de var færdige med dette smukke lys arbejde, takkede vi af , englene ”tonede” sig tilbage , deres lydvibration hørtes som tonesus, vi en dag vil blive lydhøre for, så vi en dag taler i toner. ud i kosmos, undtagen min rumven og jeg, vi fløj tilbage til krystaluniverset

 .

De ”NI” stod ved templet og tog imod os, de havde været i min bevidsthed, var klar over jeg var nysgerrig efter at vide noget om, hvorfor vi hernede på jorden stadig ikke har fundet krystal pyramiderne, vi har fundet krystal kranier, som man ikke rigtig ved hvorfor, og hvad de er blevet brugt til.
Vi gik alle ind og satte os godt til rette , i de dejlige bløde lænestole.
Jeg følte mig meget lille, her havde jeg i min egen optagethed , suget til mig af visdom, uden jeg havde lagt mærke til, hvor store kærligheds svingninger de ni pragtfulde visdomsmænd havde, jeg så fra den ene til den anden, alle var de ens i bygning, jeg lagde mærke til deres celle opbygning, de var igennem mange millioner år, udviklet til en, ensartethed, som vi nede på jorden ville kalde ”kloning”, de havde for længst, overlevet ubalancen cancer, tuberkulose, AIDS, samt mange andre sygdomme, der ikke kunne udvikles i deres celler, var for modstandsdygtige , de kunne simpelthen ikke overleve, i deres stærke molekyle opbygning, de ”NI” sendte til mig, med et lille svar.                   

       

Jordvæsenerne er bange for kloning, lige nu de næste tityve år, så ændrer de langsomt holdning, de lærer at se hvordan celleopbygningen, ”udrydder”, de næste nye sygdomme, dvs., bakterierne dør inden de når, ind i vores eget magnetfelt , kroppen bliver resistens over for ubalancer, i alle henseende, i stedet for nu hvor de langsomt, bliver resistente overfor bla., nogen former for medicin, såsom antibiotika, mange læger kalder sygdomme, for virus når mennesket går til lægen, for de har iblandt ikke noget andet svar at give.
Selvom vores kroppe og hjerner er en ens, har vi stadig ”den frie vilje”, og vores egen bevidsthed og tankebaner er stadig forskellige, det kan man aldrig lave om på, der vil aldrig være to bevidstheder – tanker, der er ens, bevidstheden er en flydende substans ”database” som ikke er indbygget i hjerne strukturen, vi henter vores viden, ude i universet, i en flydende ”computer” så kopierer vi ”stoffet” i vores hjerner, som vi kalder ”harddisken” , som mennesket, kalder intelligensen.
Her oppe i Krystaluniverset har vi alle ens cellestruktur , vi kan have vores egen tanke – bevidsthed,  vi kan også flyde ind i gruppebevidstheden , hvis vi ønsker at deltage i den, vi kan også, gå ind i hinandens private tanke bevidsthed, men ikke omredigere hinandens bevidstheder. Kan man manipulerer med et andet menneske, er det fordi personen er usikker i tvivl, ikke er parat til at skelne. Det er vores personlige udvikling, der bliver flettet ind. Jo højere du kan se ind i din egen bevidsthed, jo stærkere bliver man.
            Vi har en sjæl, som alle andre skabninger i universet, vi er bare kommet et stykke videre i udviklingen end jordboerne , alle civilisationer har en bevidsthed, der rækker i hele universet, videnskabs mændene godtager ikke den form for energi endnu, de skal have alt fysisk, derfor udvikler de tekniske modtager - radar , der kan fotograferer langt ud i kosmos, og venter spændt på lyde udefra, det varer mange år før de kan udvikle radar systemer, der kan modtage liv, andre steder i rummet, vores eget indbygget ”radarsystem” som vi kalder for bevidstheden, er det mest avancerede der findes i universet, hvis videnskabs folkene kunne måle menneskets ”bevisdstheds-struktur energi” så ville der ske underværker. Vi forstår godt på nuværende tidspunkt menneskenes angst, for kloning de har stadig en uvidenhed, alt det ukendte, er man bange for, måske en dag vil i begynde så småt.

            Udviklingen kan man ikke standse, i er jo begyndt at klone kartofler og planter, det er begyndelsen, til et rent univers på jordplan.
Jeg sendte atter et stort tak, lagde mærke til, hvor forskellige deres bevidstheder var, hvilke forskellige opgaver de havde, det var faktisk ret fantastisk at se, de ”NI” havde valgt, at arbejde med astro fysik, medicin og atom energi, hvor der var mange andre, der havde visdom, syntetisk økologi, teknologi, og ma., igen var der en hel masse, der havde travlt med at hjælpe alle os, der kom på visit, fra forskellige planeter ude i kosmos, jeg følte mig meget lettet, livets puslespil begyndte at samle sig, der manglede mange brikker endnu, der var meget jeg skulle lære, jeg var dem dybt taknemmelig, at jeg fik lov til at være tilskuer, til alt den visdom, som de delte ud af med ro og glæde.

            Jeg var lykkelig for, at ”havne” i lige netop dette , dejlige univers, hvor hjerte energierne flyder i strømmevis, som et overflødigheds horn.
Atter fik jeg en lille tåre, men af glæde, her blev jeg aktiveret på følelses registret, så det kunne mærkes i hver en fiber af kroppen.                                                             

                     
(
Maleri af Birgitte Fich) www.geocities.com

            Jeg klemte min rumven i armen, er det ikke fredfyldt at være heroppe, vi sad begge med lukkede øjne og nød den stille samhørighed. Hans skinnende rumdragt, er lavet af en slags tyk vævet sølvstof, jeg ser intens på stoffet, det er ligesom der er levende stof celler, der pulserer i takt, med svingningerne heroppe, han har hentet en kasse til mig, inde fra museet, jeg kigger på den, det er ikke en helt almindelig boks, inde på siderne ,er der en tyk flydende beskyttende lag, i midten ligger der, en krystalkugle der er sekskantet , på størrelse med mit hoved, den vil de give mig, brug den til at få rette op på ubalancerne når du healer, dig selv og andre, jeg får også en fersken farvet guld krystal, der skifter farve hele tiden, fra hel lys til mere mørk fersken, den vidste jeg godt selv, hvad den skal bruges til, siger han.

            Den kommer fra planeten Jupiter, den vil være hos dig i tre år, fra i dag, når du har hovedpine, placér den mellem ørerne med spidsen nedad, så modtager du energien fra oven og ind i dig, og heler.

            Den retter op på magnetfeltet, når du sidder for meget ved en computer, så du ikke bliver gennemstrømmet af elektriske udstrømninger, der flyder forkert i din krop, og laver ravage i dine bio elektriske  vibrations frekvenser, du kan bruge den som et slags gennemstrømnings filter, så kun de positive ioner bliver i dig.
            Jeg sendte tilbage om en rejse jeg havde været på for et stykke tid siden, den ville de gerne være en del af, stenen mindede mig utroligt meget om, der hvor min lille stjerne rejse gik til.

            Jeg var sammen med en anden sjæl, en dejlig transparent lysenergi , vi fløj igennem luften, alt var så fredeligt stille, vi ”landede” på en stor plads, kom til fem, seks store grotter, de lå i en rundkreds ,vi gik ned i den første, det var et betagende syn, der var fersken farvede krystaller, i alle dens nuancer helt foran stod der, en slags små statuetter og i venstre side tre små kors, ellers var der fyldt med alle de flotte blinkende diamant krystaller, man turde slet ikke betræde grotten, ædelstene lå alle vegne, vi fik lov at betragte krystallerne , et stykke over jorden, så vi ikke beskadigede dem, vi nød at være der, efter et stykke tid, da vi havde suget energierne til os, fløj vi videre for at komme ind i de andre grotter, på pladsen lagde jeg mærke til, de samme mønstre, som på korn markerne, næsten de samme cirkler, de var indgangen til grotten.

Her sluttede min rejse, og fortalte at krystallen ligner til forveksling, de ædelstene , som var i grotten, kan i fortælle mig hvor i universet jeg havde været

            Det har været en af de tolv måner i de tolv universer, hvor der er en masse fersken farvede healende krystaller, et meget fredfyldt sted, den farve er særlig god til at eliminere angst og tvivl, og det passede meget godt, på det tidspunkt, var jeg fyldt til randen, af den opgave, den sidste gnist håbede jeg ville gå væk på denne stjerne rejse

 

                                            

 

Har i en rigtig skidt dag, så luk øjnene og rejs ind i jeres indre, brug fantasien som guide og sæt en rigtig god plade på den som i aller bedst kan lide, giv jer god tid og find så alle de gode minder og fantasibilleder i jeres indre frem, og lad jer flyde ind i disse billedestrømme som gør jer glade og i godt humør, når i har fundet disse billeder frem af hukommelsen, så gå dybere ind i jeres rejse og forestil jer ALT det i ønsker jer i fremtiden, skal ske. Prøv om i kan fremkalde nnogle helt nye billeder, til at jeres fremtidige hverdag kan blive blive mere lys og positiv for jer selv, prøv at omkode de negative episoder i jeres egne gøremål i hverdagen, som i har gjort dag ud og dag ind, når de nye billeder langsomt kommer flydende krystalklart i jeres indre, så lad disse billeder langsomt printes ind i jeres hukommelse, og ”gem” dem i jeres hukommelse.

 SLET så alle de negative hændelser i ikke vil have ind i jeres liv mere, og stadig med lukkede øjne, fantaserer jer til et meget bedre liv end det i ikke har lyst til skal gentages igen og igen.

Prøv om i kan pakke jer ind i den lysende CELSTE nergi, som indeholder altets farver.

Lyt til den dejlige musik i har sat på, og visuelt lav om på jeres ”film” inde i bevidstheden, spil denne film igen og igen og nyd jeres nye liv, der skal ske , bliv ved med at se det for jeres indre, så i ikke længere hænger fast i de gamle mønstre. Efter et lille stykke tid, kan i bruge intuitionen til at i selv har skabt et ”bedre” liv, fremover og at i automatisk vilhuske denne lille ”seance” med jer selv,  når i lukker øjnene op igen, når musikken er færdig og efter en stund,hvor i har sundet jer lidt over dette, så tænk over det i jeres hverdag, hver gang i rutcher lidt ned af den gyldne stige,  så kan i hurtigt flyde ind i jeres eget kartotek og finde jeres nyindkodede tanker frem om jeres fremtide færden, og hurtigt genoptage det nye mønster i selv har skabt, via jeres indre rejse.

 Dette er noget jeg selv har gjort mange gange, også når jeg har haft ondt et sted, så har jeg lagt mig på sofaen, sat god musik på, der flyder ind i mine celler og højner dem, samtidig jeg bruger fantasien som guide til at min bevidsthed kan genskabe harmoni og fred i min, sjæl og krop.

 Rigtig god dag til jer alle sammen-vi kan altid gøre det bedre for os selv, og vi er den bedste og nærmeste, til at gøre det.

  

Ulla Runchel/forfatter