ESP evner

  ESP evner , er nok lidt det samme som at være clarvoyant på en måde, som vi alle har, blot nogle er mere  bevidst med dem,  andre har evnen som ligger og venter at blive aktiveret . Vi taler meget i disse tider om clairvoyance og åndelige evner, der har været vendt op og ned i medierne og vi er blevet gjort godt til grin alle os, der stadig har dem.

 Det er jo ikke noget man sådan lige kan lægge ”låg” på, for 50 milioner mennesker på globalt plan (der er måske mange, mange flere) kan ikke tage fejl. Det må ligge latent i os, fra andre liv hvor vi  måske har brugt ESP evnerne til at kominikere med som et kosmisk netværk, inden i os selv. Om 1000 år er , da ved man  at det er på denne måde via vores eget indre internet,  vi kan konversere med andre  ude i universet, måske astronauter vi sender ud eller andet, da vores egen bevidsthed er den fineste form får radar sender indtil vi opfinder måleinstrumenter der kan sende signaler ud via lysets hastighed, og modtage signaler udefra- da kan det være vi sparer vores egen ESP evner.

  Men til den tid er vi ved at ”vågne” af vores Tornerose søvn og er bevidst med at vi modtager beskedder udefra rummet, igennem vores ESP evner.  Som er det samme som ”kanal” eller clarhørelse m.m..Det er det videnskaben kalder det.

Spriritualiteten vælger ikke hvem , det er os der vælger hvornår vi vil aktiveres og det er ALLE  mennesker rundt omkring på Jorden, som bliver aktiveret via deres egen bevidsthed som i drømme eller vågen tilstand oplever overnaturlige ting, som man ikke lige kan nikke genkenden til hernede. Mange får ”syn” og ”visioner” som man aldrig har haft kenskab til før, og hvordan bortforklarer man dét,  det kan man ikke. De billeder man henter i sin hukommelse, hvor kommer de fra? Kan man hente noget, som ikke har eksisteret i forvejen? Det må da komme et sted fra.

Igennem vores ESP evner,  kan man hente uanede visdomme, som  i denne lille artikel hvor personen hèr henter bliver ”ramt” af lysetstrålen ,via den selvlysende krystal, som aktiveres når hans  egne ESP evner går i svingninger, via den lysende krystal kirtel(knoglekirtlen) vi har inde i midten af panden, som jeg kalder for det ”Optiske Øje Linse” der modtager billedstrømme ude fra universet, og gemmer det i hjernen, eller blot henter og ikke har lyst til at ”gemme stoffet” det er man selv herre over. Selvom om han ikke tror på noget, har hans ubevidste-bevidsthed aktiveret hans ESP evner og så sker der noget, man èt eller ander sted, godt ved, men ikke altid lige forstår, sådan bliver vi langsomt åbnet ud til den store kosmiske viden.

 

Rejsen til Biminis skjulte gange.      /

 Udpluk fra Denselvlysende Krystalv/ulla runchel

 Ines fætter , Martin kom på besøg, han gik hen og satte sig i sofaen hvor lyset skinnede ind af vinduet, solen varmede hans nakke og skuldre som næsten altid var fyldt med spændinger da han som sædvanlig sad med næsen i bøgerne, han havde en fridag fra sine studier, han læste til havbiolog og indimellem lidt astrofysik ved siden af, mere for sjovt da begge dele interesserede ham meget, han sad  i sine egne tanker og gled lidt ind i sig selv, han havde ikke sovet så meget de sidste par nætter, hans kæreste havde forladt ham, og nu var han kommet til sin kusine for at få lidt trøst, da han var totalt forvirret , det med piger var måske ikke hans store videnskab, følelser og indsigt i hvad det feminine køn havde brug for, havde han det svært med, han glemte altid hendes fødselsdag, glemte at give et klem og lidt opmuntring, det måtte han lære , for han var ked af at være alene.

 Ines havde bedt ham vente lidt, da hun lige skulle være færdig med sin sidste klient. Det var altid dejligt at komme her, Ines lille lejlighed var som at komme ind i Aladdins hule, her duftede af røgelse og krydrede parfumer, der var blomster allevegne man følte sig rolig og afslappet , her var en dejlig atmosfære en slag magi som Martin aldrig har fundet ud af hvad var, da han overhovedet ikke er spirituel, egentlig troede han ikke på den alternative verden, han ville have fysiske beviser , nogle gange når han kom herop, var det for meget for ham at der sad mange og mediterede eller talte om ufoer eller healing.

Han havde egentligt lidt ondt af Ines og hendes venner, det var en slags virkelighedsflugt, man kunne ikke "skubbe" den traditionelle visdom og matematiske udregninger væk, det var efter ham ikke relevant,  måske lidt efter lidt kunne han prøve at forstå, hvad det altenative var  det kunne være en ide. Martin blev alligevel på en eller anden måde, hver gang han var her, tiltrukket af Ines mange krystaller og sten, lys og dufte, og så var hun altid parat og medfølende når han kom og havde problemer jo det var en dejlig kusine.

     Idet samme som han sad i sin egen verden, blev han ramt af en lysstråle i ansigtet, solen havde strejfet Ines nye krystal, og givet et lysskær der aktiverede Martins hukommelse så hans nysgerrighed blev vakt,  han så automatisk hen på krystallen, der var et lys spil inden i der var uimodståeligt,  han rejste sig gik  hen og tog bjergkrystallen i hånden, kiggede ned på gaden uden at "se",  var stadig inde i sig selv, gik tilbage til sofaen og satte sig langsomt ned , det var en flot krystal, han blev varm i håndfladerne, han foldede "automatisk" sine hænder og lukkede sine øjne, han så ikke det selvlysende skær der kom fra krystallen, men mærkede energien, Martin havde en "optisk" krop han ser med kroppens krystalinske celler, lyset fra krystallen flød ind og aktiverede hans underbevidsthed, så han følte han var i en "drømmeverden", her så han en film han selv var medvirkende i:

 Han så sig selv ovre i Det Caribiske Hav, han befandt sig i en stor fiskerbåd i nærheden af Bimini, de skulle til Nassau, Bahamas, de var 13 mænd ombord,  de havde til opgave at lytte til delfinernes "sprog" syngetoner  de fleste havbiologer ombord var meget åndelige og var sikker på delfinerne havde telepatisk kontakt, til mennesker der formåede at modtage deres visdom, de troede også på at delfinerne havde kontakt til andre civilisationer i universet, til at sende og modtage beskeder videre til menneskeheden,  der var på samme "bølgelængde".

Martin sad  og  kiggede ud over havet det var havblik, om lidt gik solen ned, så skulle de kaste anker, da revene her omkring var farlige og når solen var væk kunne man ikke se dem. Han så forude to delfiner der kom svømmende imod ham og op langs båden, den ene manglede noget af rygfinnen, de svømmede side om side , de var mindre end han troede,  pludselig var det somom han var inde i deres tanker, de talte til ham via bevidstheden, uden at bruge sprog.

 Martin måtte lige rejse sig op og gå lidt rundt på båden, det kunne ikke være rigtigt, delfinerne svømmede rundt og legede og hoppede og sprang og grinede til ham. Han kunne ikke komme "ud" af deres tankesprog til ham, så han satte sig i stavnen og måtte lige have dette her på plads, var det virkelig sandt at man kunne tale med delfiner, at man kunne flyde ind i deres bevidsthed og de i mine, tænkte Martin , han vendte hovedet og delfinerne sagde:

Kom med der er noget du længe har skulle se, vi vil vise dig de skjulte gange her omkring Bimini, som engang har været en del af Atlantis. Han hoppede ned i havet til dem og svømmede side om side, efter et lille stykke tid, kunne han selv se de store stenblokke der lå ovenpå hinanden i en lang række ligesom en slags indgang,  de kom dybere ned i gangene de svømmede langt og længe , de flød ind i en stor flok "Gobler" vandmænd , de var enorme inde i kroppen af goplerne var der en "firkløver" det mindede en om et bøjet lysstof rør de var  omkranset af dette selvlysende firkløver der lyste op hernede i mørket der hvor tentaklerne starter var der en ultraviolet ring goplens "aura" det bragte nogle lys glimt-visdomme frem i Martin, noget han havde haft med at gøre i sine tidligere liv, han så lynhurtigt et sted han havde siddet og forsket i dette lys fænomen, desværre havde han havde tabt hukommelsen af hvad det skulle bruges til. 

De var nu kommet frem til   en kæmpe stor plads som var indgangen til Atlantis, han flød ikke ind til de sædvanlige templer og krystalpyramider, men hans lille rejse førte ham videre i udkanten af byen, der hvor de havde forsket i positive og helbredende metoder til at hele menneske kroppen med på Jorden, han flød ind i et udviklings center der forskede i transparante vand planter og hav fænomener der kunne spalte sig selv igennem lys aktivering de selv udløste via deres egen optiske impuls svingninger, igennem havets energetiske elektriske udladninger. Som de automatisk modtog på helt specielle frekvenser.Havets energi strømme er fyldt med elektriske usynlige lydbølger der spreder sig "som ringe i vandet" igennem disse havindivider kunne man finde specielle enzymer til menneskets gener der kunne bruges til at indkode rene linier i generne. 

Inde i en specielt bygget pyramide med uhyre rene luftkamre stod rundt på bordene en masse kæmpe kar fyldt med krystal klart havvand her svømmede der mange forskellige former får liv man skulle langt ned i dybet for at hente , det var underligt,  indvendig i pyramiden langs væggene gled der et midnats blå fløjsagtigt stof der omringede pyramiden så der var næsten helt møkt. Det gjorde man når der skulle forskes i disse havfænomener, ligeså snart der var mørkt begyndte de forskellige dyr at tage form i kraft af  deres egen lysfrekvens, det var fantastisk at se hvorledes man så cellerne blev omformet til selvlysende impulser inde i deres transparente krop og former, der var spiraler, der var trekanter med slørhaler, der var uidentificerede former med et fantastisk neon farvespil i fosforiserende gul, lilla, og blåviolet.

     Her nede i dybet længere nede end mennesket kan komme eksisterer der arter som ingen kan forestille sig, og alligevel kan disse arter selv udvikle lys i deres egne celler, det kan videnskaben bruge til at forske i det 2100 århundrede, alt liv på Jorden og i havet er der er videnskabelig forklaring på, det er op til mennesket at finde nøglen.”

 

Martin kunne selv følge med 3d i det han ser, at han via sine egne ESP evner-kan rejse igennem tidszonerne.han vidste han sad i sin kusines sofa-og han samtidig var ude og hente stof til sine studier og at han også var skeptisk-samtidig kan hans hjerne tænke disse tanker og hans personlighed og sjæl ved, det hele sker på samme tid-  ESP evner bryder gennem ”lydmuren”- den ehnter billeder- og kan gengive det og sende tilbage telepatisk. Samtidig kan han selv vælge at slukke for kontakten, men når han er parat kan den åbnes lige så hurtigt igen.

 

citat slut/   Ulla Runchel, forfatter.