Planeten Jorden

 

 

Planeten Jorden roterer i universets superstrenge symetriske strengekoder,   Jordens geometriske  ”punkter” Her bygger tempelherrene deres enegicentre, de bliver placeret bevidst efter stjernernes placering på himlen, efter bestemte geometriske mål, man ved i den guddommelige lære hvor på Jorden disse lyssøjler strømmer igennem Jordens midte og ud på kraftfelterne på Jorden. Her har tempelherrene ”valgt” at lave kirker, klostre og katedraler efter bønnens visdomme. 

 Hvis man kan måle med et infrarødt kikkert system ude i atmosfæren og se igennem jordskorpen hvor  vores kirker og templer er placeret rundt i verden, kan man se et  geometrisk Stjernemønster der ligger nøjagtig målt efter kraftpunkterne.

 Hvis man kan måle og se jordens ”lyspunkter-kraftpunkter, kan man se hvordan der findes LYSSØJLER  HELT NØJAGTIGT MED ET GEOMETRISK AFSTAND , hvor der blandt andet på Bornholm  er  en kæmpe søjle af lyskraft der kommer inde fra den inderste kerne af jordens krystal der katalyserer denne  universielle kraft fra universets superstrenge der ledes igennem krystallens katalyseringsevne som leder lys bølgen (som er fyldt med information) igennem jordlagene og ud igennem planeten Jorden hvor dette kraft felt ligger blandt andet på Bornholm og mange andre steder på Jorden. .

 Når man bor eller er født på disse kraft felter, bliver ens bevidsthed re-aktiveret af den kosmiske viden, hvor tempelherrernes intuition  har bygget kirker og templer-katedraler m.m., efter denne gamle viden, da  denne indre jordiske lyssøjle er fyldt med kosmisk viden, hvor informationens kerne kan bruges, af mennesket der lever i denne. Nogle af de ældste og mest viise tempelherrrer kunne ”læse” i lyskoderne.

 Tempelherrene havde en ”skjult” viden de var spredt og inkarneret forskellige steder på Jorden, og dengang havde man hverken internet eller fax, men en telepatisk viden med altet der gjorde at  hypotetisk  er disse templer bygget geometrisk via syvstjernens og den 21 takkede stjerne mål, placeret i disse lysfeleter.

 Det kunne jo godt være Moses og mange af tempelherrerne var dybt involveret i den kosmiske visdom, at de havde telepatiske evner og at de kunne udvikle og ”se”  disse udstrålinger der er fordelt på vores planet. Det kunne tænkes de havde hjælp fra udenjordiske og at deres stjernekort blev fusioneret med hjælp fra ”guderne”. Som man idag, langsomt kaldes fra andre udenjordiske civilisationer.

 Der ligger en enorm usagt viden, hvorfor man har så geometrisk nøjagtig kunne bygge templer og kirker, med underjordiske gange-da tempel herrene har en viden om hele det underjordiske ”netværk” der ligger under jordskorpen, som ligner et vejnet der er spredt geometrisk under hele jordskorpen på Jorden.

 Det har man også vidst i Ægypten hvor man også der har bygget disse underjordiske gange, da der rent bioenergetisk er et usynligt netværk som ”kun” synske mennesker kan se, hvor der her på Jorden altid har været mennesker der har kunnet se disse usynlige kraft energi netværk, samt de store lyssøjler der er fordelt med nøjagtige afstande imellem, de ligger i alle lande og mange byer.

 Blandt andet Alhambra, er der en kæmpe lyssøjle som på Bornholm,  hvis man vender  Erling Haagesens skitse ligner det Guds Øje og Horus m.m. 

 Mennesket har  altid haft lyst til at lave huler , eller bygge tunneler eller underjordiske gange, det kunne være fordi det ligger latent i deres DNA, at de har en skjult viden om der ligger dette jordiske ”hule” netværk under hele jordens underflade.

 21-7-3-12-9      disse tal skal man dele og gange med GUDs  ØJE, vandret, ligger man et verdenskort og ligger disse stjernekorts punkter udgangspunkt Bornholms første rundkirke, kan man måle sig til hvor andre kraftfelter og evntuelle templer og kirker, klostre er bygget.

 De templer der er mest tiltalt , berømte  er dér hvor de store lyssøjler stråler fra den jordens indre og flyder gennem jordlagene igennem jorden og ud igennem jordskorpen og langt, langt ud i universet, her når man sidder i dise katedraler , klostre, kirker, templer er det Guddommelige eller LYSET, eller energien højnet iforhold til andre kirker, m.m. spredt rundt på jorden, der er forskel på hvor man ”vælger” at bygge disse templer.

 Det var der mange der vidste i fortiden og bevidst har bygget  og gravet tunneler, fordi man vidste og kendte til den skjulte viden.

 Clairvoyante mennesker kan give en meget stor viden til mennesker der forsker i dette, der er mange mennesker idag der har disse  esp-evner, de kan også ”bruges” til at undergrave denne viden. Hvis man ellers  har tro og lyst og mod på det.

 Ulla Runchel  2003, Mijas.

 

 

Copyright Ulla Runchel

Til forside