SORT MASSE OG SORT  LYS

 

Hvem siger der ikke er masse i sort lys?  Ude i universets efter the Big Bang 380.000 år efter var der 7 % atomer 23 % usynligt stof og 73%  mørkt energi

 Hvis man forstørrer mørkt energi op, kan man se sorte lyspartikler med komprimeret information , de partikler vi ikke kan ”se”  ligger i mørkt usynligt stof, fyldt md information der er tilbage fra  lyset som bliver suget ind i de sorte huller, men informationen fra lyset, ligger tilbage  i massen af ” sort lys” , i de sorte huller, i det absolute nulpukt.

 Forsvinder som min hypotese ligger i alle andre universer, uden for vores univers, den mørke energi 73% er mørkt energi i vakum, mellem andre universer, der via universernes tyngdekraft imellem universerne holder på mørkt energi, som holder sammen på universerne i ”universet”. Dvs. Mørkt energi er ”kernekraft essens” af det vi kalder atomer i vores univers, de bliver dannet her inden de rotere ind i vores univers igennem usynligt sort lys. For hvad dannede atomer? Hvad dannede mørkt energi?

Uden for vores univers, må der være andre former for den atomare opbygning, der fusioneredes med vores atomare kerne , som igennem alle universernes mutuation har opgraderet den atomare struktur i massen af fusionering af usynligt stof og mørkt energi igennem dimensionerne.

 Vi kender ”kun”  til vores atomer i vores univers, kan de være dannet i et andet univers? I et andet usynligt stof?  Inden de blev skabt i sort lys? I mørkt energi af mørkt stof?

 Hvis man forstørrer de 73% mørkt stof  1:1000.000.000 gange vil man nok finde sorte lyspartikler med masser af nye informationer som videnskaben ikke kan måle endnu, man vil måske finde den kosmiske DNA så man kan ”læse i stoffet” hvor mange universer der ligge derude, alle de store parallel universer og hypotetisk set er uendeligt, for hvad ligger der så bag det?

 Jo universet efter the Big Bang var der 7% atomer 23% usynligt  stof  og 73% mørkt energi.

 Jeg tænker noget så enkelt som airconditon,  hele rummet (huset) er fyldt med luft vi ikke kan se, men det bliver konverteret til vand, udenfor huset, det bliver til masse, som alle kan se, render langs husmuren.

For mig kan der i de 73% mørkt energi være masser af masse vi ikke kan se eller måle, hypotetiskkan  der være enorme informationer i, der skal aktiveres af kosmisk lys og der således  dannes masse.

 Masse er vel presset energi –antistof  som en en del af samme, forstørrer man stoffet , kan det udvides så det til sidst bliver ren energi med indkodet photoner. 

 

Copyright 2003 Ulla Runchel

Til forside