.Metafysisk vidensbank
Af OVE VON SPAETH

Copyright © 2006 by: Ove von Spaeth - www.moses-egypt.net
 

 
Bose-Einstein Kondensatet. - Maleri af Mette Hansgaard
 
.

En introduktion til Merete Gundersens bog, ’Det
Spirituelle Menneske’, IV


Bevidsthedsudvikling
 

Det metafysiske verdensbillede med sin basis for verdensanskuelse har været en underkendt faktor i moderne videnskab. Dette kan skyldes, at der ikke ses præsenteret så meget information og viden om netop metafysiske emner på højere niveau end hvad vi ser f.eks. angående krystalterapi, meditation, visualisering og tankekraft. Derfor hilses Merete Gundersens små bøger om ”Det Spirituelle Menneske” så meget desto mere velkomne. I det foreliggende bind IV er forfatteren gået endnu et skridt videre og inddrager her større komplekse sammenhænge i den menneskelige udvikling. Der åbnes på denne måde for realistisk at observere, hvordan metafysisk forskning vil få særlig vægt inden for fremtidens forskning. Det gælder ikke mindst, hvad netop angår at nå større erkendelser om menneskets bevidstheds udvikling.

 

Bose-Einstein-kondensater 

Når moderne videnskab beskriver atomare partikler, når de på speciel måde ”kondenseres” til et aktivitetsmæssigt grundstadium, benævnes de som Bose-Einstein-kondensater. Disse kan befinde sig to steder i samme tid. Dette er basal viden og videnskabeligt beviseligt. På samme måde foreslås det, at den menneskelige bevidsthed også er og kan være to steder på en og samme tid. Nemlig det, at vi som mennesker kan udvikle vores SIQ på neuron-niveau og derigennem kan bevidstheden være to, måske flere steder på en og samme tid.
I bøgerne tales der om spirituel og åndelig udvikling på blandt andet atomart niveau, hvor også hjernen er inddraget med sit store potentiel for udvikling - netop udfoldet på den spirituelle dimension. Og det nytænkende begreb ”SIQ - Den Spirituelle Intelligens” er i bøgerne beskrevet ud fra nye vinkler i hvert bind.

 

Intelligens  

Især kan fremhæves artiklen: ”Intelligens og evolution”. Den er metafysisk på højt plan. Her er jeg vildt begejstret. Dette, at: ”... alt, hvad der sendes ud fra hjernen, forbliver ...”, nemlig vedvarende, ved egen kraft, som en form for elektromagnetisk felt i rummet - til evig tid, hvis ingen foretager en opløsning. Hele denne effekt synes at fremtræde som karmareflekterende. Det må for alle medføre et stort ansvar. Og de tekniske data i teksterne, f.eks. vedrørende depressioner og andet, er af en utrolig oplysningsværdi - det vil vække stor opsigt og interesse ude i verden. 

Merete Gundersens bogserie er avanceret viden på højeste niveau. En viden vi behøver stærkt til at medvirke til opklaringer inden for disse, ofte misforståede, men helt vitale områder. 

 Ove von Spaeth, forfatter, forsker, www.moses-egypt.net

  

                                           

 Denne bog af Merete Gundersen: ”Det Spirituelle Menneske”, bind IV, formidles til læserne med en lysende, særlig udvidelse, et ekstra trin til indsigt. Som i seriens øvrige bind er der tale om fremadrettet og visionær viden inden for den psykospirituelle genre.

128 sider,  pris 148 kr.  -  kan bestilles hos forlag@livskilden.dk 

Om Merete Gundersen se: www.siqintelligens.dk

 

 

- Andre bøger af Merete Gundersen:

   

  

 

、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、
Copyright ゥ  1984 & Copyright ゥ 2007 by:  Ove von Spaeth  -  www.moses-egypt.net   -  All rights reserved.