Buddha – Bodhisattva - og det hvide segl

© af Merete Gundersen

 Mandag den 12. juni  2006 kl. ca. 11.00


Bodhisattva of compaecion

 

Jeg var til møde denne dag i det nyere, dejlige center Lille Hammershus Kursuscenter, som ligger i St. Merløse[1], omgivet af den skønneste, fredfyldte natur.
Jeg var til møde og mødet skulle som altid begynde med en meditation. Guiden ledte meditationen. Jeg sad helt afslappet og ventede på at følge guidens stemme.
Meditationen gik i gang og meget hurtigt ”tabte” jeg bevidstheden og var ikke længere til stede i nuet. Guidens stemme tonede længere og længere væk og til sidst kunne jeg slet ikke høre, hvad hun sagde.

Meget hurtigt, som i et splitsekund er jeg forbundet med min Buddha-bevidsthed, den gyldne linie i rygraden, som jeg ser og mærker så tydeligt.
Nu ser jeg, at jeg er helt og aldeles forbunden med Buddha i den åndelige dimension. Samtidig toner to Bodhisattavaer frem foran mit blik. De står henholdsvis ved højre og venstre side og mine arme er strakt ud til siderne. I hænderne ligger de to guldkugler eller guldæg, som jeg forleden fik i en meditation.  Jeg får at vide, at jeg skal være stille, helt stille og at jeg skal arbejde med stilheden.
Jeg mærker, at jeg får ro og at jeg er denne stilhed og at denne stilhed giver fred helt ind i sjælen.

Jeg får nogle indre impulser, der siger til mig, at jeg i fremtiden skal være mere stille, at jeg vil lære noget om stilhed og at jeg vil lære at være mere stille i større forsamlinger. Jeg kan mærke, at det giver fred og at det på en eller anden måde har en genklang inden i mig.
Jeg var væk fra min dagsbevidste hverdag og i en anden dimension.

Nu er jeg helt nærværende og til stede i nuet i Buddhas rige og i hans bevidsthed; ja, jeg er atter en del af den.
Nu sidder jeg igen over for denne sublime kærligehedsfrekvens og mærker, at den flyder ind i mine årer. Jeg mærker, hvordan min krop blidt bliver skubbet baglæns, mens jeg sidder i lotusstilling foran Buddha. En stilling, man normalt slet ikke kan ligge i, men jeg ligger i denne stilling.

Jeg ser ud i Universet og nu bliver en kaskade af lys sendt imod mit hjerte. Mit hjerte bliver ligesom belyst af den kraftigste laserstråle af det reneste, hvide lys, man kan forestille sig.
Da strålerne har belyst mit hjerte, bliver der i hjertet lagt et hvidt segl. Dette, hvide segl, der er fredens segl, bliver belyst inde i mit hjerte. Det er ubeskriveligt smukt og meget rent og fint at mærke.
Der går en lille tid, inden fredens segl er brændt helt ind i mit hjerte og jeg kan rejse mig op igen.
Da jeg rejser mig, kommer der en stav med mange krystaller, som føres hen til mit tredje øje. Ved denne berøring kommer mit tredje øje til at stråle mere.

 

 

Majestætisk Kroning

Jeg hører nu igen guiden fortælle, at over hovedet kan vi nu se en guldkrone. Jeg kan tydeligt se den funkle af det pureste guld. Denne krone svæver over hovedet og lige pludselige glider kronen ned på mit hoved, hvor den bliver siddende. Det føles som en slaks kroning. Ophøjet majestætisk og alligevel så ligetil.

Nu trænger guidens stemme frem igen.
Jeg hører, at vi skal spørge, om der er en besked til vores arbejde lige nu. Jeg ser en del lysende stjerner, som farer rundt på himlen over Nordsjælland, hvor jeg bor og jeg ser lige pludselig nogle store, lysende kugler som punkter, lyse over flere steder og jeg får den information, at disse, lysende spotpunker er steder, jeg skal ud at arbejde på i den kommende tid/en gang hen i efteråret.
Nu hører jeg, at vi skal vende tilbage til rummet, hvor vi sidder.

De to bodhisattvaer vender tilbage sammen med mig, de er med helt inde i lokalet, hvor jeg sidder og de er der under hele mødet for at hjælpe og støtte, det mærker jeg tydeligt som en sagte fredens vind, der blidt blæser over hele vores møde.

Efter mødet kører jeg hjem igen og jeg kan mærke, at de ikke mere er der til at støtte mig, at de har forladt mig. Jeg kan mærke det, fordi jeg nu bliver lidt mere mit gamle jeg, der ikke helt har den samme fred i sit hjerte.

Dette er endnu en lektie at lære.
Vejen er lang, den er belagt med brosten men heldigvis også bestrøget med guld og ædelstene. 
Nu er fredens segl plantet i mit hjerte, så nu er det med at efterleve freden hele tiden og nu er det først rigtig hårdt, fordi der er afregning ved ”kasse et” og lige med det samme, når ikke jeg handler i fred.

Det at handle i fred er ikke altid nemt, men jeg VIL lære det og jeg vil være freden hele tiden. 

Åndelig udvikling er Kærlighed, visdom og bevægelse 

Merete Gundersen, forfatter, holistisk terapeut,
se mere på www.siqintelligens.dk og
www.livskilden.dk

 Lille Hammershus kursuscenter: www.lillehaammershus.dk

 

Oprettet den 12. april 2007 læst af: