Den lille pige og GUD
af Merete Gundersen

  

 Vi er alle Guds børn og vi er alle væsener, der er inkarneret her på Jorden.
Ved vores fødsel og igennem opvæksten kan vi få mange oplevelser, der kan være traumatiserende og påvirke os, så vores bevidste kontakt til Gud sløres og ofte glemmes, så båndet til Gud brydes. 

Nogle børn er imidlertid så heldige, at de bliver født ind i familier, hvor især moderen er meget bevidst om alle barnets behov og som til fulde forstår at give barnet så meget varme og kærlighed, at det har fuld tillid og bevarer kontakten til Gud og derved til de guddommelige universer. 

En sådan pige og en sådan moder kan du høre om, hvis du klikker på linket nederst på siden, da vil du blive ført ind i en smuk, ren barnesjæl, der stadig har sin kontakt bevaret til GUD. 

Man kan sandelig sige, at der er tale om en oplevelse for pigen, der kender GUD-I-MIG-begrebet. 

Denne moder er fuld af kærlighed og accept og hun vidste med det samme, at her skulle hun lytte. Af denne moder kan vi alle lære noget. 

Denne film er et lille dokumentar-portræt af en ung pige, der får sin inspiration direkte fra højeste sted. Utroligt, som hun forstår at udtrykke sig. Det er bare så smukt. 

God fornøjelse til mødet med en smuk sjæl. 

Sæt lyd på og nyd …   http://tinyurl.com/yxewot


Merete Gundersen er forfatter til 7 små bøger om spiritualitet se mere på: www.livskilden.dk  og på www.siqintelligens.dk

 

Oprettet den 2. februar 2007 læst af: