Porten til visdommens hall

Af Merete Gundersen - Livskilden

 På en hjemrejse fra en ferietur til Malaga havde jeg denne helt specielle oplevelse. Jeg sad rart i flysædet, afslappet og veltilpas efter en dejlig ferie i Fuengirola, hvor jeg havde haft så mange dejlige oplevelser af åndelig art. Jeg sad og tænkte med taknemmelighed på alle de dejlige ting jeg fik lov til at opleve, jeg følte mig meget rig at alt dette kunne hænde for mig, jeg følte også stor ydmyghed over de store kosmiske kræfter som står bag al ting, og jeg følte også en hvis nervøsitet for ikke at kunne leve op til alt det smukke som hænder mig.

Jeg lukkede øjnene og jeg flød lige så stille ud i universet jeg fik hurtig kontakt  til kærlige væsner og som altid var der en dejlig gensynsglæde. Jeg blev vejledt til at ”flyve” til det guddommelige univers, hvilket jeg gjorde i dyb stilhed og for mig med en stor forventning.

 Jeg kom til en meget stor flot udskåret port, over porten stod der skrevet GUDDOMMELIG VISDOM og på en tavle ved siden af porten stod der:

 

indsigter i:

 Menneskets oprindelse

Universets opbygning

Atom og frekvens energi

 Jeg stod og iagttog disse skrifter med stor ærbødighed.  Porten åbnedes sig nu for mig  og jeg kunne gennem porten se et fantastisk blændende hvidt lys skinde, jeg fik besked på at jeg nu skulle gå gennem porten ind i dette lyshav, jeg fik at vide at herind gik jeg alene disse kundskaber var nogen jeg skulle til at tilegne mig.

Jeg følte et sug af vemod  og ensomhed i kroppen, men jeg erfarede at sådan må det nu være.

Jeg kom ind i dette lyshav og stod der fuld af ærefrygt, jeg fik nu igen  besked på at jeg skulle til at tilegne mig disse nye egenskaber, jeg skulle regne med at vejen jeg skulle betræde ville blive ensom, jeg kunne mærke denne ensomhedsfølelse helt ind i kroppen, så jeg måtte fælde en lille tåre, men jeg vidste alt var som det skulle være og at jeg selvfølgelig ville sige ja til at gå denne vej .

Jeg fik at vide at jeg skulle skrive  først en bog så jeg på en måde blev kendt, dernæst skulle jeg skrive lo bøger som ville starte med bind  1 frem til bind lo, disse bind ville handle om en slags livsfilosofi.

Så snart jeg havde sagt mit ja blev jeg blidt ført hen til en meget flot katedral, jeg blev iført min hvide enkle kjortel og jeg skulle nu gå ind i katedralen. Den var meget flot udsmykket , jeg gik langsomt op gennem gulvet, hele katedralen var fuld af engle, nogle meget store andre mindre, der var smuk musik og sang, jeg gik lige frem  foran altret her blev jeg nu viet over for guddommen til at udføre dette store kosmiske arbejde.

Jeg blev velsignet og over mit hoved blev holdt en krone, jeg sagde ja til at udføre alt som blev mig fortalt, jeg lovede at gøre det med stor ydmyghed. Jeg gik nu ned af gulvet fuld af glæde og ærefrygt.

 Efter en stund blev jeg atter nærværende i flysædet, og her i min dagbeviste tilstand følte jeg en stor ensomhedsfølelse og en smule forladthed sænke sig over mig, for jeg syntes det var en stor mundfuld jeg havde sagt ja til. Jeg beder nu hver dag om at få evnerne og indsigterne til at opfylde disse store ting, og jeg har en stærk tro på at det vil komme når alt er redde dertil.

 Denne oplevelse kunne også være din hvis blot du har lyst til at arbejde med dine åndelige evner.

Det vil berige dig og udvide hele dit liv, du vil få tilført nye dimensioner til dit liv, og livs lykken vil smile til dig i rigt mål.

Held og lykke med din åndelige rejse.

Må lyset altid stråle over dig og dit virke.

 

Copyright© 2003 Livskilden

 

Besøg siden 16.feb.2003