Indigo børn - psykiske børn

Af Merete Gundersen

 

 Børn med en aktiv Spirituel intelligens
 

Så er der sket noget glædeligt. Nu Kan det ikke længere undertrygges at der findes en del børn der er født med særlige evner for at sanse ting som andre ikke kan se eller sanse. For to dage siden blev der over hele verden på CNN bragt en udsendelse om en ung pige som fortalte om at hun kunne se engle og andre åndelige fænomener, og at hun kommunikerede med disse. 

Dette er jo for mange mennesker ikke nyt, men det nye er at nu begynder denne viden at komme ud i det offentlige rum, og det er vi mange der længe har ventet på. Det nye i dette her er at der fødes et langt større antal sensitive børn end tidligere og at disse børn ofte er dårligt forstået af deres omgivelser, både i skole og hjem begge steder kan de have svært at takle et barn med meget veludviklede psykiske evner. 

Det glædelige er også at når denne viden kommer ud i det offentlige rum starter der undersøgelser og i bedste fald forskning i hele fænomenet. Og det må vi alle erkende at det er en mangelvare.
Så derfor hilses dette tiltag så velkomment. Det forælder og skolesystemet mangler er eksakt viden, men også nogle pejlemærker for hvordan børnene skal takles, opdrages og undervises. 

Hvordan støtter vi deres udvikling, når vi som voksne slet ikke kan forestille os hvad det er de har potentiale til? Dette gøres ved at få så meget viden ud som muligt, og her er det at CNN lille indslag, World Wide, kommer ind som gaven til os alle, både børn og voksne. 

Måske halter vi i sektoren lidt bagefter med at informer mere bredt om disse emner. Vi som har indsigterne skulle måske tænke mere over hvornår vi får lavet noget brugbart materiale til forældre og pædagoger, således det kan bruges til undervisningsbrug, specielt på pædagoguddannelserne. Linket nedenfor viser dig vejen til CNN`s lille indslag, som i sig selv er banebrydende med sin lidenhed.
Ingen tvivl der vil komme mere i fremtiden.
 

Two days ago, an eight minute report about Indigo Children was broadcast worldwide on CNN, showing that the subject has at last reached mass consciousness. Articles in USA Today as well as other major newspapers and magazines indicate that our goal of bringing the message of the Children to the world is being achieved. If you would like to view the report online, please go to: 

 http://www.cnn.com/video/player/player.html?url=/video/us/2005/11/15/tuchman.indigo.children.affl

 This means that when THE INDIGO EVOLUTION documentary is released this January, the world will be ready to finally respond to the messages as well as the needs of the New Children. The success of the World Premier test-screening of the film in Phoenix earlier this week has set the stage for major impact. Thanks to everyone who has supported this movement and the Children themselves. It looks as if all our effort is about to pay off, for the Children and for humanity itself.

Dette sker i København:

Den internationale dag for Indigobørn

29.1.2006
i Valby klokken 13.00-18.00
Valby Medborgerhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby

tilmelding til Ulla Maglekilde Jerrebo
maglekilde@nyraad.net
eller
telefon 55 37 00 64

 

Du kan finde et skema til at teste din spiritualitet hvis du går ind på:

www.siqintelligens.dk/pdf/14.pdf

 

Oprettet den 21. november 2005 læst af: