En solstrålehistorie fra hverdagen

Hvad healing, omsorg og næstekærlig tænkning kan gøre for mennesker

af / Merete Gundersen og Mariah Nielsen 

 

 

Der foregår mange små undere i hverdagen, som vi ofte slet ikke lægger mærke til. Mange spirituelle mennesker, der arbejder intens med healing, regression, bøn eller forløsning, sidder ofte derhjemme i stilhed og gør ikke meget væsen ud af sig selv, ikke desto mindre yder de meget store næstekærlige gerninger, for at hjælpe andre mennesker. Du kan læse om en sådan kvinde i artiklen nedenfor. 

Næsten alle healere arbejder med fjernhealing. Hvis personen, der modtager fjernehealing, er særlig modtagelig for det lys, der sendes fra healeren og som indeholder så meget kærlig energi, vil kærlighedslyset være en medbestemmende faktor for om personen kan blive helbredt for sin sygdom. I nedenstående tilfælde får healerne ”besked” på at hun ikke kan få lov til at heale helt ind til personen, men healeren får anvist en anden vej som også er brugbar. Når man bliver stoppet i sin healing kan det være tegn på at helbredelsen ikke må gå for stærkt fordi der kan være noget karmisk personen skal lære af sygdommen. Men hjælper gør det altid for lyset vil være en medvirkende faktor til helbredelse, nemlig bevidsthedens lys både fra healeren og fra den syge person. 

Healing er en særlig sensitiv behandlingsform som kan fortages af mange mennesker, hvis de blot indstiller sindet til at sende healing af sted. Healing handler om kærlighed, bøn, og uselvisk tankegang. 

Når man arbejder med healing, er det vigtigt, at man arbejder med alle sine lyslegemer. Det er ude i lyslegemerne, man ser eventuelle sygdomme og ubalancer først. Ved at bruge krystaller, esoteriske olier, lyde eller andre energigivende remedier til at heale de forskellige lyslegemer med, vil man være med til at påvirke den fysiske krops magnetisme. 

Når man genopretter energierne ude i lyslegemerne, flyder nye impulser ind til den fysiske krop, derfra flyder de videre ind i blodcellerne, hvor de begynder at genoprette balancen i blodet. Dette er meget vigtigt for helbredelse af alle former for sygdomme, ikke kun de svære så som cancer, men også for de helt almindelige små skavanker så som influenza, virus osv. 

Når vi trækker på de healende kosmiske kræfter, er det ikke kun i cellerne at balancen genoprettes, der kommer også fornyet energi til det indre mikroskopiske liv, som foregår i hele kroppen hele tiden.
Det myldrer med små mikroorganismer, som har brug for ”bestråling” oppe fra de ”højere” verdener. Det er herfra den reneste energi strømmer, denne energi beliver alle vore celler optimalt.
Healing foregår på grund af
lyets iboende egenskaber og kvaliteter. 

Vi er alle "de fødte healere", fordi vi alle via lyset og vor hjerne kan sende tanker og tankestrømme, billeder og billedstrømme af sted. De bevæger sig som en salgs radiobølger, til den sensitive modtager, der måske bor flere hundrede kilometer fra, hvor healeren opholder sig.
Vi kan også sende billedstrømme mod vore egne indre organer for at afhjælpe sygdomme og ubalancer. Det kaldes "selvhealing." Man kan også sende billedstrømme af sted når man fjernhealer eller når man laver healing ved fysisk berøring.  

Når healing og visualisering [1] går hånd i hånd, opnår man størst virkning. Dette gælder, hvad enten man healer andre, eller man laver selvhealing. Grænserne for, hvad vi kan heale ligger i troen på, hvorvidt vi har en indflydelse på vores eget liv. Så hvis troen er stræk, og der sendes tankestrømme og billedstrømme ind i kroppen, udretter de underværker på den fysiske biologiske krop, og det indvirker tillige på den psykiske sundhed.
Når menneskers "bagtanker" er deres oprigtige omsorg for næsten, virker healing altid. Både som fjernhealing og som healing på fysiske personer. Derfor er alle mennesker i stand til at heale.
Menneskers ”bagtanker” er de tanker der oprindelig er i balance med guds tankstrøm. De oprindelige tankestrømme danner guds lysets spektrallinier og danner tillige fraktale mønstre i universet. Disse ”bagtanker og fraktale mønstre er noget hjernen kan respondere på hele tiden. De aktiveres af og i lyset og er indkodet i vores DNA.
 

Nedenstående historie, er historien om en healer og clairvoyant, der uselvisk stiller sig til rådighed for at hjælpe sin næste. Smukkere kan det ikke gøres, og når det som her modtages som en kærkommen gave, så KAN det ikke andet end lykkedes for både healeren og den sygdomsramte.

 

God læselyst til en smuk rejse ind i healingens Univers

 

 

 

Healing og bøn, hjælp til en kræftsyg kvinde 

©Af Mariah Nielsen, Clairvoyant og healer 

Kæreste ----- (Navnet er os begge bekendt) 

Da jeg sendte healing til dig i går, mærkede jeg et skjold/panser omkring dig. Det føles som en blanding af angst og sorg over din sygdom som er "stivnet". En voldsom chokreaktion, som behøver tid til at falde til ro og finde hvile.
Jeg fik ikke lov at heale ind til dig, men bad for dig og sendte healingen af sted alligevel. For at du kan tage tager lyset helt ind i dine celler, vil det være så godt, og en stor hjælp for dig, at få nogle af den ny tids blomsterremedier, som kan hjælpe med til, at opløse det, som sidder rundt omkring dig og lukker af. Derved kan dine celler åbne sig helt for lyset igen, og healingen trænge langt bedre ind, helt ned i din krop!

Der sidder en meget dyb livssorg i dig, som du er helt nede at vende i nu. Sorgen er fra et tidligere liv, hvor du var fanget fysisk, og dermed ikke kunne stråle, som det smukke menneske du er! Sorgen hænger sammen med dette, ikke at kunne stråle, ikke at kunne give!

"Hvor er lyset henne? Har de forladt mig, nu hvor jeg er så syg?"
Men vid, at det har de ikke, de er meget tæt på dig! Så mange Engle stryger sig rundt om dig, over dig stråler en stor Lyseblå Engel. 

Åben dig og bed dem om hjælp! Det er et stort skridt for dig, i forhold til dette at bede, og i forhold til dette, at tage imod!  

Det er en af dine store prøver lige nu, at åbne dig op og tage imod alt det som kommer til dig i kærlighed! Så mange mennesker ønsker at hjælpe dig, sende dig lys, healing og omsorg, så du kan rejse dig i lyset igen, og stråle dit smukke indre ud. Du er her ligesom for at stråle, og det ved du et sted dybt inde, men smerten er for overvældende at bære lige nu.

Kemoen er hård ved dig, da du er meget sensitiv og sårbar, men tag imod den hjælp fra alle dem omkring dig, og hvil dig meget, så dine celler får lov at genopbygges. Det kræver et stort fysisk arbejde i din krop, som gør dig meget træt. Accepter og hvil så meget du har behov for, der er ikke noget, du skal præstere eller vise, at du kan klare, det handler om dig lige nu!

Det er også en opgave nu, at fokusere på det, som virkelig betyder noget for dig, de nære og sande værdier for dig.

Græd endelig om du bliver rørt, sorgfuld, angst mv. og del med dine kære. Modtag trøst og omsorg

Du står midt i en voldsom livskrise, accepter dig selv der! Virkelig.

Du er et fantastisk lys, accepter at lyset nu kører på vågeblus, for at genopbygges og udvikles....

Når du får styrken til det, så vær kreativ. Udtryk dig! Vær dig selv helt og fuldt, og udtryk dig i ord og billeder! Så meget smukt du har at give, så megen visdom, som har været hengemt eller holdt inde, det må presse sig på, for at komme ud? 

WAW så meget der ligger latent i dig og venter på, at få lov at springe ud og udfolde sig! Så mange smukke farver og ord, som strømmer ud.

Du er i sandhed en strålende blomst, og som du ved, så er der tider i naturen, hvor blomsten hænger lidt med hovedet i tørke perioder, elsker du da blomsten mindre for det?  

Så stor kærlighed dine nære bærer for dig, som den smukkeste blomst i haven! Lad blomsten få tid og ro til at stråle igen, lad den suge af solens kraft, og lad den modtage de fantastiske energier af kærlighed, omsorg, healing og kraft, som bliver den givet! Træk livsenergien og styrken op gennem roden, og lad den fylde din smukke krop, og lad solens lys stråle hen over dig og sug hver en stråle og varme til dig! Modtag, som du selv ville give.

Det var, hvad der var herfra nu, vend meget gerne tilbage, hvis der er andet, jeg kan gøre - også senere hen! (Hold dig ikke tilbage, jeg vil meget gerne hjælpe, hvis jeg kan...)
Er der noget, som du ikke forstår eller undres over, så skriver du bare eller Merete kan skrive.

Jeg vil ønske dig så meget lys og så meget hjælp i denne svære tid, alt det bedste til dig, du smukke blomst!

                           De varmeste og healende knus fra Mariah* - en ven i hjertet!

 

  (Du kan bestille Blomsterremedierne hos Eva Selander gennem Spirit of Flower. Eva eller Kirsten tester ind på dig, og dermed får du præcis de dråber, som hjælper dig med at komme videre.)

 

Ps. Healeren har aldrig mødt den syge person, blot fået opgivet hendes navn og ud fra dette, har hun uselvisk stillet sig til rådighed for at være med til at hjælpe sin næste.

 Det kan på nuværende tidspunkt fortælles, at kvinden både har lært at tage imod og lært at bede, og hun har selv haft den helt unikke oplevelse, at kunne fornemme Den Blå Engel ved sin sygeseng.

 I skrivende stund har kvinden fået at vide af lægerne, at hun bliver helbredt for sin leukæmi.
Det er en sand solstrålehistorie fra det virkelige liv.
Måske har Mariah været med til at hjælpe mere end vi aner?

 

Merete Gundersen, er siq-terapeut, forfatter blandt andet til bogen og CDén - Hjertets Energi. Merete Gundersen underviser i visualisering og meditation og er højaktuel med bogen: Det spirituelle Menneske bind 3
Se mere på: www.siqintelligens.dk 

Mariah Nielsen, arbejder med spirituel børn, er healer og terapeut.
Du kan kontakte Mariah på:
mariah@vip.cybercity.dk   

 


 

[1] Visualisering er evnen til at danne indre billeder.

 

 

Copyright© 2003 Livskilden